Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

FAIL--avamine?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

FAIL--avamine?

Probleem tekis siis sellise ajaga et tõmbasin datanetist omale arvutisse FAILI..ehk siis ta peax olema nagu iso või bin aga lihtsalt FAIL..ja nüüd tekkis küsimus et kuidas see värk lahti saada kuna minu cd-kirjutamis proged seda ei ava(neile meeldivad ainult bin,iso ja cue) aga mida tulex sellega ette võtta? tänuli igasuguse info eest!
    F&F

See võib ju olla ka näiteks originaalis fail.txt. Lõpp on ära muudetud. See peax olema praktiliselt võimatu tuvastada, et mis on faili originaal laiend.

Comment

..ja nüüd tekkis küsimus et kuidas see värk lahti saada kuna minu cd-kirjutamis proged seda ei ava(neile meeldivad ainult bin,iso ja cue) aga mida tulex sellega ette võtta
      No käivita see fail. Windoza all peaks tundmatu failitüübi korral avanema aken, kus saad valida programmi, millega seda avada. Vali siis see cd-kirjutamise proge.

Probleem tekis siis sellise ajaga et tõmbasin datanetist omale arvutisse FAILI..ehk siis ta peax olema nagu iso või bin aga lihtsalt FAIL
      Kui tead, et failitüüp peaks olema iso või bin, siis variant on ka faili nimele lihtsalt .iso või .bin lõppu kirjutada. Siiski ka suur vahe, kas on ISO või BIN!!!

... aga mul tekkis just tunne, et sain probleemist valesti aru.

Comment

on olemas freeware Isobuster. Kasutan ise taolistel kordadel kus tegemist .iso .bin ja muud sellised laiendid

Comment

pane ise sinna mõni laiend siis .bin või midagi sarnast

hmm, miks üldse tõmbad tundmatu faili? viirust ei karda?
          homme on siin siis teema a la appi, mis nüüd saab
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

proovida v6ib see n2iteks isoks muuta ja siis programmiga WINiso avada :
            siis n2ed kas töötab vai mitte
            http://www.alldatasheet.com/

Comment

pane ise sinna mõni laiend siis .bin või midagi sarnast

hmm, miks üldse tõmbad tundmatu faili? viirust ei karda?
              homme on siin siis teema a la appi, mis nüüd saab
              tundmatu faili tõmbamine sõltus sellest et fail mida tõmmata tahtsin oli seal ainuke ja selle suurus ühtis täpselt originaali suurusega...ei viirust ma ei karda kui aus olla siis mul nendest suht-savi lausa formatti tuleb nagunii teha suht tihti.. nii et siia appi karjuma selle kohapealt ei tule...aga enam vahet pole sest FAIL leidis omale "laiendi" --otse prygikasti :P
              F&F

Comment

Working...
              X