Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

resolutsioon

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

resolutsioon

Sihuke asi on, et mul on monitor 640x480 resolutsiooniga ja ja tekst on rõvedalt suur. Kas on mingit sellist progret milega saaks resolutsiooni tõsta...
    Xp tegi resolutsiooni automaatselt 800x600 peale mingi selline progre peaks ju olema....
    audiotehnika
    siin on skeemid, andmeid ja palju muud

Parem klikk desktopil, properties. Sealt võtad viimase lehe ja seal saad valida resot ja värvide arvu. Kui ei saa valida, siis ei ole sul draiver installitud. Ära liiga suurt resot ka keera, monitoril on mingi piir ees. 15" moludel tavaliselt 800x600@85 või 1024x768@75, 17" moludel siis 1024x768@85 või 1280x1024@75. Muidugi sõltub monitorist, mõni võtab rohkem, mõni vähem.

Paistab, et sa eksperimenteerisid winduuzi installimisega. Ega see windowsi install ikka nii lihtne ei ole ka, et next-next-done... Kui ise ei oska, siis võid küll mingi pildi ette saada, aga mitte midagi korralikku. Installil ja installil on vahe ja mitte väike!

Comment

Hoiata´ks veel sellega, et kui paned liiga suure resulutsiooni, või sageduse võib pilt tõbmlema hakata, nii et midagi aru ei saa. Tavaliselt paneb windoosa seselle 15 seki pärast tagasi, kui sa ok ei vajuta. Aga kui ei pane, siis mine safe modega windowsi ja display propertis'alt võta advanced. Sel on selline leht nagu adapter. Pane selle refresh rate default(arvatavasti on optimal) ja ok->ok restart. Siis win buudib üles resuga 640X480X16värvi. Muudad ära teed restardi ja korras.

Comment

pole just kümnesse mul see jutt aga mul 800*600 asemel 1024*768 fullscreenilt ära tulles värvid äkki täitsa mööda,seaded kõik korras-?? siis kuvari nuppudelt võtsin hobuseraua-magneti ja kõik ok.

Comment

Selle nn hobuseraua magnetiga saad monitori demagnetiseerida ehk nagu "magnetilisi värke välja ajada."

Comment

monitori resot ei saa nii kõrgemaks panna, mul 14 tolline monitor...
            Tahtsin teada kas on mingit progret, mis teeks reso näiliselt suuremaks, nagu seda teeb XP. Enam mul Xp-d ei ole...
            audiotehnika

Comment

Selle nn hobuseraua magnetiga saad monitori demagnetiseerida ehk nagu "magnetilisi värke välja ajada."
              Kas ka näiteks suur bassikõll kõlbab demagnetiseerimiseks??

Comment

Suure bassikõlari ja muud väga magnetilised seadmed vii heaga monitorist eemale. Selle suure bassikaga võid sa lihtsalt enda monitori sees oleva võrgu puruks tõmmata ja sellega monitori prükale visata. Muide kuskil on juba midaggi sellist olnud(demagnetiseerimine) otci!

Comment

nii ma küll seda proovima ei hakka, monitor on nii perses kah, mingi taoline progre peab ju olemas olema, mis teeks teksti progredes väiksemaks(Xp tegi ju tegelikult seda, sest 800x600 resoga mänge ikka mängida ei saanud)...
                  audiotehnika

Comment

Aga võta display properties->setings->advanced->general->font size. Seal saab ka fondi suurust muuta

Comment

font size on small ja väiksemaks panna ei saa...
                      audiotehnika

Comment

Tee screenshot! ja pane siia link üles! Mis resu sul praegaast siis on?

Comment

praegu on 640x480 (32bit)..
                          audiotehnika

Comment

Selle resuga ongi sul kõik selline hiiglaslik. Kas sa resulutsiooni siis tõsta ei saa?

Comment

räägi mis video kaart sul on?
                              F&F

Comment

Working...
                              X