Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

compaq

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

compaq

Kunagi sai juba abi otsitud aga kysiks korra veel. Nimelt lapakas Compaq armada 7792dmt ,aku õhtal aga võrgust kärab kyll.Viga selline ,et nii kui voolujuhtme taha ühendad teeb neli piiksu ,tuled jäävad põlema ja enam kuskile edasi ei jookse.kui palju kordi proovida,siis mõnikord saab käima ka.Kui aga hoida teda külmas(kytteta veranda),siis hakkab kohe tööle.käib mingi aja ja siis jookseb kokku,edasi juba sama jama.Mis arvate,kas on tegu lihtsali külmakaga,või on miski muu kottermann? Korra olen lahti ka võtnud,siis silma küll kohe midagi ei hakanud,väga täpselt muidugi ei uurinud ka...mida arvate???

Mul oli sama lugu M300-ga. Tundub et plaadil külmakas. HP vastavas foorumis selgus et lausa stndardviga mida tohterdatakse emaka vahetamisega Enddal jäi mulje et ühe BGA-korpuses kivi kontakt on paha. BGA-d kodustes tingimustes ei jooda.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Njah,kui lausa tavaline haigus,siis on muidugi s....asti,äkki mõni kõvem meistermees tahaks ära osta?

Comment

Mis hinda küsid?

Comment

ei teagi kohe,mis pakkumised oleks?

Comment

Vaata palun Instant Messages!

Comment

Kas läpaka kaup koos? Oleks tahtnud sealt mõnda juppi...
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

mull oli soni pihuarvutiga sarnane lugu nimelt kui asi kyl on nii alla 30 kraadi siis puutetundlik ekraan ei tööt aga kui kätevahel või lanbi all mõni aeg soojendada funkab nii kaua kuni soe on. Tegelt on see jubin ka kunagi uputuse yleelanud ja ma sain selle tutavalt kuna see oli maha kantud.

Comment

Working...
                X