Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Läpaka prose vahetus.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Läpaka prose vahetus.

Arvutiks f.s amilo L7300.

Prose on seal sees celeron 1,3/1m socet 479m.
    Leidsin mingi vana hp lapatsi plaadi , kus on peal prose 1600/256 socet 478b.(Jumprid olid asendis mobile)

Prosed ise on klemmide poolt samad ja sobiks vahetada.

Kas aga tohib panna 479 pessa 478 prose? teoorias peaks see 1600 olema vist pentium m minu mäletamist mööda.

Vs: Läpaka prose vahetus.

Alustad sealt:

Ja tegelt; Inteliga on alati nii, et emaplaadi sillakivid peavad toetama toda protsessorit;, see on nagu alati esmane ja tähtis.
    Siis veel vahel; emaplaadi tootja on konkreetsetele kividele ehitades lubanud kasutada toda prose, seda siis nii ehituse kui Biosi kui midaiganes poolest.

Vot; ja tavaliselt tulevad need nüansid Googeldades välja, kui on asjade/tüüpide täpsed margid teada.
    Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Kahjuks ma ei tea , mis protsessor see hp sees on. Kas ta on pentium , celeron , või mis iganes. Vastusest ma kahjuks aru ei saanud , kas siis tohib seda panna 479 pessa . Igastahes tegin katse , arvuti tööle ei hakanud sellega. Prose ei läinud isegi mitte soojaks. Õnneks vana prosega hakkas tööle.

Comment

socketil ja Socketil on vahe. iga socketi jaoks on oma kiibistik(põhjasild,lõunasild.bios).Igal kiibistikul on vahe.Nad on erinevalt programeeritud ja ühendatud.Paljud kiibistikud on tehtud mingi kindla protsessori jaoks.See,et need klemmid seal all on sama asetusega ei täheda et üks kiibistik teise kiibistiku protsessori ära tunneb.näiteks,on ka socket 7 ja 5 samad,aga pane sa s7 prose s5 emaplaadile või vastupidi,ei lähe arvuti enam tööle.ehk siis,socket 478 proset ei saa kasutada socket 479 emaplaadiga.
        M:sony kõlarid ss-rg30

Comment

Esmalt postitatud whiteshark poolt Vaata postitust
          Kahjuks ma ei tea , mis protsessor see hp sees on. Kas ta on pentium , celeron , või mis iganes. Vastusest ma kahjuks aru ei saanud , kas siis tohib seda panna 479 pessa . Igastahes tegin katse , arvuti tööle ei hakanud sellega. Prose ei läinud isegi mitte soojaks. Õnneks vana prosega hakkas tööle.
          Looda, et pinnide asetus enamvähem sama vähemalt oli. Kui näiteks vCore toide valesse kohta läheb, siis võib mõnusasti prose läbi põletada.
          Estonian SPL & Sound
          @gargru

Comment

Working...
          X