Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Printer tuksis!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Printer tuksis!

Loodan, et kirjutan ikka õigesse kohta! Pealkirjas nagu öeldud, et tark- ja riistvara foorum.

Niisiis, alustame algusest! Printeriks on Canon BJC-2000. Tundub, nagu printeri ja arvuti vahel puudub side. Kuigi arvutile külge ühendades anti mulle kohe pingsalt märku, et "new hardware" on külla tulnud. Isegi automaatselt installiti.
    Annad arvutist käsu printimiseks aga sellele järgneb vaikus. Umbes minuti pärast ilmub all paremas nurgas see n.ö. jutumull, mis teatab, et printimine ebaõnnestus. (Op süsteemiks on xp home edition.)
    Tegelikult asi käis juba korra tarkde onude juures kah aga nemad ütlesid, et viga on mehhaaniline. Mingid vidinad on nihu. Tõesti, printerit võrku ühendades kostub selline klõksiv, "ülekäiv" heli (kõige muu siblimise sees, mida kassett ja muu jama teeb).
    Printeri peal on see lehe sissevõtu nupp kah aga ka selle vajutamisele ei järgne mingit tegevust.
    Kust peaksin siis vea otsimist alustama, kas elektroonilise või "vidina" poole pealt?

Pikk jutt sai aga loodame, et saate aru.
    Minu kodukas

Äkki onn pea liikumise lõpu andur tuksis - sõidab lõppu aga signaali ei saa ja keerab jõuga edasi?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ei usu hästi. Print- käsu peale üldse mingit reageerimist ei ole?! Kui aparaat võrgust välja tõmmata ja uusti tagasi panna, teeb ta oma tavalised liikumised ära aga printida ei taha va sunnik :-/
      Minu kodukas

Comment

Midagi sarnast juhtub siis, kui kasutada tindipotte, mida on järjest täidetud, mitte uus ostetud. Uue potiga hakkas tööle.

Comment

On sul printeri soft ja driverid korralikult installitud. Ma ise jamasin ka sama moodi, sest ei pannud tähele seda, et istalli ajal tuli printeri toitejuhe tagant ära võtta ja uuesti taha panna siis jätkus printeri driverite install. kui seda ei teind siis printida ei saand ja tuli väike jutumull alla.
          msn: pois11@hotmail.com

Comment

Midagi sarnast juhtub siis, kui kasutada tindipotte, mida on järjest täidetud, mitte uus ostetud. Uue potiga hakkas tööle.

Ega seda kassetti on uuesti täidetud küll! Magades mõtlesin natuke selle "pea liikumise lõpu andur tuksis" variandi peale. Jõudsin järeldusele, et ega see päris välistatud ei ole.
            Minu kodukas

Comment

On sul printeri soft ja driverid korralikult installitud. Ma ise jamasin ka sama moodi, sest ei pannud tähele seda, et istalli ajal tuli printeri toitejuhe tagant ära võtta ja uuesti taha panna siis jätkus printeri driverite install. kui seda ei teind siis printida ei saand ja tuli väike jutumull alla.

Kaldun siiski arvama, et on mingi mehhaaniline viga. Alguses, kui ta oma "start up" värgid ära teeb, saab vist aru, et midagi on nihu ja ei lase printida!
              Minu kodukas

Comment

Kaldun siiski arvama, et on mingi mehhaaniline viga. Alguses, kui ta oma "start up" värgid ära teeb, saab vist aru, et midagi on nihu ja ei lase printida!
                See võimalus on muidugi täitsa olemas... ja kui asja ei saa kas ei tasuks uus printer osta, ned suurt maksa midagi, kui just massiliselt ei ole vaja kasutada.
                msn: pois11@hotmail.com

Comment

See ragin võiks küll viidata mingi liikumise anduri veale. Printeri kontroller saab sellest aru ja muidugi ei lase enam midagi teha.
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mul sarnased probleemid olnud BJC-2000-ndega. Sellist ragisemist ei mäleta, aga printimast minu arvuti taga keeldus ta küll. Sai käidud selle printeriga targemate ja rumalamate inimeste juures ning ainus asi mis avastati oli see, et teatud arvuti küljes see printer töötab, teiste otsas mitte. Nii ma müüsingi oma printeri odava raha eest inimesele, kellel ta töötas.

Comment

samas võib ju ka olla, et näiteks see rull, mis paberit sisse tõmbab.. et sellega on mingi jama, mingi klamber on katki läinud ntx, ja siis see klõbiseb mootori vastu? :
                      hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

ja kui asja ei saa kas ei tasuks uus printer osta, ned suurt maksa midagi,

Nii tegelikult oligi. Printer käis remondionude juures ja nad ütlesid, et kasulikum on osta uus. Tööloomaks oli ta tegelikult isal kontoris.
                        Minu kodukas

Comment

Ehk on viga printeri datajuhtmes?
                          Neid pidi olema kahte tüüpi, erinev arv kasutatavaid sooni.

Comment

Ise olen ka kokku puutnud ühe canoni tindikada, mis tegi sisse lülitamisel samamoodi kohedat häält. Samas aga prindil ei olnd midagi viga.

Proovi seda printerit ilma arvutita testlehte printima saada. Enamasti tuleb mingit nuppu all hoida ja siis toide sisse lülitada.

Comment

Proovi seda printerit ilma arvutita testlehte printima saada. Enamasti tuleb mingit nuppu all hoida ja siis toide sisse lülitada.

Proovisin nii arvutiga kui ilma. Tal ainult see üks, lehe söötmise nupp ongi. Selle vajutamine ei anna mingit effekti. Üritan nüüd millalgi koha, kust klõgin tuleb, lahti võtta. Arvatavasti homme. Aga sellega on kah jama. Seal ju nii palju neid pisikesi vidinaid, et pärast kokkupanemine on üks paras puzzle. Aga ikkagi üritan, eks siis näeb, mis jama seal on.
                              Minu kodukas

Comment

Working...
                              X