Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

avast Free antivirus ja Microsoft Security Esseintials ei klapi oma vahel?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

avast Free antivirus ja Microsoft Security Esseintials ei klapi oma vahel?

On see võimalik? Arvuti läheb väga aeglaselt käima.
    www.automobilia.ee

Vs: avast Free antivirus ja Microsoft Security Esseintials ei klapi oma vahel?

Milleks 2 viirusetõrjet samaaegselt?

Comment

Ei tohiks jah kahte korraga jooksutada.
      Ehitad generaatori , saad võimendi
      Ehitad võimendi , saad generaatori

Comment

Segavad siis? Kumb siis parem? Anke nõu.
        www.automobilia.ee

Comment

Targemad mehed räägivad, et kahe viirusetõrjega võib ühel hetkel kõvaketta mahust puudu tulla. Nimelt peale faili kontrollimist pidavat tõrjeprogramm faili lõppu oma märke tegema, et kontrollitud. Nüüd kui teine kontrollib, siis lisab oma allkirja. Kui nüüd ühel hetkel esimene jälle kontrollib ja leiab, et tema märget ei ole, lisab selle uuesti ja nii see tsükkel käib, kuni kõvaketas on pahna täis. Kas kõik tõrjeprogrammid nii käituvad, ei tea, aga osa pidi küll nii tegema. Ilmselt selle pärast ka arvuti kiirus kukub. Ise kasutan AVG vaba versiooni, kuna ühe tuttava itimehe väitel pidi see kõige vähem arvuti kiirusele mõjuma. Senini on see asja ära ajanud, mõnigate veebilehtede korral on lõugama hakanud ja ukse kinni löönud, tavaliselt mingi exploited tüüpi asjaga tegemist olnud, vahel mõni trojalase nimega asi.

Comment

Esmalt postitatud alfons poolt Vaata postitust
            Segavad siis? Kumb siis parem? Anke nõu.
            Täiuslikku VT softi pole veel leiutatud. Proovi kasutada vaheldumisi. Siis ei hakka nad omavahel kaklema.
            Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Kahe jooksutamisel ei ole tõesti mõtet. Esiteks võimalikud omavahelised häired ja teiseks ehk mingist hetkest alates ka ressursside mõistliku kasutamise küsimus.

Ise olen neid avasti versioone siia ja sinna paigaldanud ning ei saa öelda, et alt oleks vedanud. Ennekõike kehtib muidugi vana mantra, et kõik algab kasutajast: õigused paika ja silmad / kõrvad avatud ses osas, mida käivitada.

Comment

Kasutan ise Microsofti oma,ei kurda ja ei nurise,oma töö teeb ilusti ära.Enne installi käseb kõik eelnevad viirusetõrje proged maha lasta.Ei pidavat töötama korralikult kui neid rohkem on.
                Aiiaa bljäääd,sa nahka teed...

Comment

Tänud asjalike vastuste eest. Hetkel jääb siis MS SE.
                  www.automobilia.ee

Comment

mina olen võrrelnud mõlemaid, imelikkul kombel MSi oma koormas mu arvuti täitsa ära, aga avast on mul olnud 5 aastat, ning pole kordagi probleeme olnud.
                    Nii, et avasti soovitus minu poolt

Comment

Olen MSE kasutaja. Vastupidiselt eelpostitanule väidan, et sobib just nõrgematele masinatele, kuna tarvitab vähe ressurssi.
                      See pluss on ka, et käib vaikselt taustal, ega mölise ilmasjata.
                      Aga kui on soov mitut tõrjet siiski kasutada, siis jäta üks püsikaitseks ja teisega/teistega skaneerid aegajalt üle.
                      Küll tasub viirusetõrje kõrval käimas hoida nn. nuuskurite peletajat. Spybot nt.

Comment

Ei mäleta küll enam mis teine programm oli (üks neist oli AVG) aga oli juhus, et kaks programmi läksid omavahel vist "kaklema" ja kumbki ei kaitsnud arvutit viiruste eest. Las üheaegselt tõesti töötab ainult üks tõrjeprogramm.

Comment

Esmalt postitatud tcumen poolt Vaata postitust
                          Olen MSE kasutaja. Vastupidiselt eelpostitanule väidan, et sobib just nõrgematele masinatele, kuna tarvitab vähe ressurssi.
                          See pluss on ka, et käib vaikselt taustal, ega mölise ilmasjata.
                          Aga kui on soov mitut tõrjet siiski kasutada, siis jäta üks püsikaitseks ja teisega/teistega skaneerid aegajalt üle.
                          Küll tasub viirusetõrje kõrval käimas hoida nn. nuuskurite peletajat. Spybot nt.
                          no, kui mul on arvutil 1GB RAM, ja Mobile AMD protsessor ning MSE tegi selle nii aeglaseks, et ma pidin ootama vähemalt 10 minutit, et midagi sea liigutada saaks.
                          ja peal on Windows XP Home Sp3

Comment

Esmalt postitatud Elegija102 poolt Vaata postitust
                            no, kui mul on arvutil 1GB RAM, ja Mobile AMD protsessor ning MSE tegi selle nii aeglaseks, et ma pidin ootama vähemalt 10 minutit, et midagi sea liigutada saaks.
                            ja peal on Windows XP Home Sp3
                            Ehk oli mingi erijuht. Ei usu, et asi vaikimisi nii hull on... Võib-olla oli mingi scan igal käivitusel vmt.

Kui meenutan oma avasti kogemust, siis ega temagi väga mulaga koorma. Teated saab üsna maha keerata. Kunagi oli eeliseks MSE ees boot time scan olemasolu, aga vb on see nüüd ka MS tootes sees.

Comment

MS tootes pole seda sees, mina testisin seda hiljuti värskes XPs.

Comment

Working...
                              X