Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Küsimused hoolduse kohta.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimused hoolduse kohta.

Tere, siit foorumist kindlasti osatakse vastata järgnevatele küsimustele :

Kuidas eemaldada vana termopastat ?

millega õlitada ventilaatorit ?

Laptopile tegin tolmueemaldust.

Vs: Küsimused hoolduse kohta.

Termopasta eemalduse kohta mina olen teinud nii, et paberi/kaltsuga suurem mäga maha. Ja siis alkoholiga käin pinna veel üle et oleks kenasti puhas.
    Ventilaatoreid kui selliseid. Vähemalt läpakatel ja lauakatel üldjuhul ei hooldata. Need on harjavabad ehk kui häält teevad oleks vast aeg vahetada...
    Ma arvan et kui hakkad ventilaatorile määret peale/vahele ajama siis mingi hetk ta lihtsalt lõpetab töö.

Comment

Ventilaatorit saab sünteetilise mootoriõliga määrida, peab veel aastaid vastu. Kleeps maha, stopperseib võllilt ära ning saad tiiviku kätte. Seejärel vähehaaval laagri sisemise osa ja tolmukatte vahelt õli sisse immutada.
      73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
      ATiP1pN4XeM

Comment

Làpa omal tavaliselt pole stopperit, lihtsalt vöta labadega osa küljest.

Comment

Esmalt postitatud tarmo120 poolt Vaata postitust
          Termopasta eemalduse kohta mina olen teinud nii, et paberi/kaltsuga suurem mäga maha. Ja siis alkoholiga käin pinna veel üle et oleks kenasti puhas.
          Just nii.

Aga kindlasti mainin ära, et kasutada miskit puhast. Odavat viina ma ise ei kasutaks, aga peaks asja ära ajama. Ise tegin viimati küünelaki eemaldajaga ja siis mikrofiiber riidega poleerisin natuke.
          Estonian SPL & Sound
          @gargru

Comment

Working...
          X