Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Protsessor läbi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Protsessor läbi?

Ostsin hiljuti endajaoks uue (muidu kasutatud) emaplaadi Asus P5K Pro.
    Tahtsin sellega katsetada omal ühte välja ilmunud vanemat protsessorit Pentium D 945 3.4Ghz

Arvuti tööle vajutades tuli ette kiri Asus ja kust peaks saama BIOSisse ning peale seda mustal taustal BIOSi versioon ning minu CD-DVD seade.
    Sellele järgnes aga ainult must ekraan, kus _ märk vilgub. Edasi süsteem ei lähe. BIOSisse endasse siseneda ka ei saa.

Mingeid piikse kuulda ei ole, kuulda on ainult ventikate ja kõvaketaste müra.

Milles võiks seisneda probleem? On prose õhtal või seisneb probleem milleskis muus?

Tänud.

Vs: Protsessor läbi?

Esmalt postitatud ViFo poolt Vaata postitust
    Milles võiks seisneda probleem? On prose õhtal või seisneb probleem milleskis muus?
    Tänud.
    Ma pakun selle "milleskis muus".
    Tegemist on ASUSega, ega kõike ka ei saa päris tõepähe uskuda. Kui võtta siis emaplaadi tootja leht:

Ja siis võtta Inteli tootjaleht:

Ja kui Chipset`i tootja ütleb et Pentium D sinna peale ei lähe, siis ma usun ka, et ei lähe, et vähemasti õieti ta küll tööle ei hakka
    Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Okei. Ma niipidi jah ei kontrollinud. Arvasin, et emaplaadi tootja kodulehte võib uskuda kui seal lausa see konkreetne protsessor ka välja kirjutatud.
      Kuigi pean tunnistama, et varasem kokkupuude mul ASUSega ka puudub

Comment

Oligi nii. Prose täitsa korras.

Tänud.

Comment

Working...
        X