Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ordi arvutid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ordi arvutid

Kuidas suhtuda Ordi riistvarasse ja millised on kasutajate kogemused? Konkreetselt huvitab läpaks, Ordi Enduro i375D maksumusega 433.- eestikeelse Win-7 -ga. Ehk oskab keegi komenteerida ja seda igas mõttes.
    viimati muutis kasutaja humax; 20 m 2011, 16:42.

Vs: Ordi arvutid.

Ordi kasutab ju nö toorikut - kleebib Ordi kirjad peale ja annab mingi enda nime. Tegu võib olla Asuse sülearvutiga hoopis. Raali põhja alt kleebiselt selgub tõde millega täpselt tegu.
    Sellise summa eest vaataks miskit kasutatud Dell Latitude-i vms

Comment

Esmalt postitatud telec poolt Vaata postitust
      Ordi kasutab ju nö toorikut - kleebib Ordi kirjad peale ja annab mingi enda nime. Tegu võib olla Asuse sülearvutiga hoopis. Raali põhja alt kleebiselt selgub tõde millega täpselt tegu.
      Sellise summa eest vaataks miskit kasutatud Dell Latitude-i vms
      Aitähh vastamast. Küsimus pole konkreetselt sellises summas, Kindlasti ei osta kasutatud riistvara. Mulle pakuti see lahendus, sellepärast asja uurin. Ma oma mõistusega ostaks midagi firmalt, DELL, aga pole Est WIN7 programmi ja maksumus võib olla suurem, kui 433.-. Filme ei vaata ja mängimiseks ei kasuta, kuid keskmisest parem graafika peaks olema. projekteerimine ja joonestamine. On vaja head ja stabiilset ja mitte et kallim ja seda parem
      viimati muutis kasutaja humax; 20 m 2011, 15:18.

Comment

Tüüpiline hirm kasut. arvuti vastu. Mitmeid kohanud kes kohe kindlasti ei osta pruugitud arvuteid vaid läheb ostab poest (kuulates müügimehe magusaid sõnu) Ordi või ML või mis veel "huvitama" nimega raali. Pärast jookseb garantii vahet ja kasutada ikka ei saa.

Kui raha ei taha väga palju alla panna siis soovitan siiski vaadata kasutatud äriklassi rüperaale (nö. tehasest tagasi tulnud isendid). Võin kihla vedada et antud Ordi sülekas peab vähem vastu kui minu 6a vana Latitude.

Sellise summa puhul tuleks ikka valida selline mudel mis on ennast juba aastate lõikes tõestanud.
        Mõned näited:

http://www.digistep.ee/?p=6523
        http://www.digistep.ee/?p=4787

K
        ui projekteerimine ja joonestamine, siis tähelepanuta ei saa jääda ekraani reso.

Comment

Inglisekeelse Win 7 Ultimate saab probleemivabalt eestikeelseks muuta. Home puhul täpselt ei tea kuid pidavat ka saama.

Comment

Esmalt postitatud telec poolt Vaata postitust
            Tüüpiline hirm kasut. arvuti vastu. Mitmeid kohanud kes kohe kindlasti ei osta pruugitud arvuteid vaid läheb ostab poest (kuulates müügimehe magusaid sõnu) Ordi või ML või mis veel "huvitama" nimega raali. Pärast jookseb garantii vahet ja kasutada ikka ei saa.

Kui raha ei taha väga palju alla panna siis soovitan siiski vaadata kasutatud äriklassi rüperaale (nö. tehasest tagasi tulnud isendid). Võin kihla vedada et antud Ordi sülekas peab vähem vastu kui minu 6a vana Latitude.

Sellise summa puhul tuleks ikka valida selline mudel mis on ennast juba aastate lõikes tõestanud.
            Mõned näited:

http://www.digistep.ee/?p=6523
            http://www.digistep.ee/?p=4787

K
            ui projekteerimine ja joonestamine, siis tähelepanuta ei saa jääda ekraani reso.
            Nüüd selgituseks, see hirm ei ole klassikaline, see on põhimõtteline. Ei osta kasutatud arvutit ja kasutatud telekat ja ei osta tänapäeva uut HI-FI audio tehnikat, ainult "vanakooli" asjad. Kui oleks kuulanud müügimehe juttu siis oleks juba ämbrisse astunud. Kuulan ära ja ütlen aitähh. Järeldusi kiiruga ei tee. Sinu postituses pani mõtlema, Dell ja äriklass, kuid seal pole Win7est programmi. tahaks eestikeelset ja peaks olema 36 kuud garantii. Üldiselt ma pole asjaga kursis ja läpakate suhtes loll nagu laua jalg. Võimalik et tuleb ka sellest Win Est loobuda ja otsustada ingliskeelse kasuks või oleks üldse mõtekas valida profi programm. Ostmisega ei ole kiire. Tänan teema arenduse eest ja loodan end harida. Kõik arvamused on teretulnud.

Comment

Huvi pärast küsin vahele, et kas Ordi anna 3a garantiid? See rohkem nagu äriklassi masinate teema...aga mina ka pigem ostaks kasutatud äriklassi kui uue odavklassi. Üks inimene kunagi rääkis, et tal õel pidas uus Ordi tervelt aasta vastu. Sinu idee on umbes midagi sellist, et kallilt ei taha, aga tahan hea. Profi kasutatud ka ei taha, tahan uut ja head ja odavat..natuke nihkesse läheb asi nii.

PS! Uuri mida su kasutatav joonestusprogramm normaalseks jooksmiseks nõuab (graafika, prose, RAM) ning kui tahad veel Win7 graafilist kesta jooksutada, siis pane kamaluga otsa.

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt Vaata postitust
                Huvi pärast küsin vahele, et kas Ordi anna 3a garantiid? See rohkem nagu äriklassi masinate teema...aga mina ka pigem ostaks kasutatud äriklassi kui uue odavklassi. Üks inimene kunagi rääkis, et tal õel pidas uus Ordi tervelt aasta vastu. Sinu idee on umbes midagi sellist, et kallilt ei taha, aga tahan hea. Profi kasutatud ka ei taha, tahan uut ja head ja odavat..natuke nihkesse läheb asi nii.

PS! Uuri mida su kasutatav joonestusprogramm normaalseks jooksmiseks nõuab (graafika, prose, RAM) ning kui tahad veel Win7 graafilist kesta jooksutada, siis pane kamaluga otsa.
                Ordi annad garantiiks 24 kuud, kuid on võimalus seda pikendada 36 kuud juurdemaksuga 64.- Euri Minu tahtmine ei lähe nihkesse, sellest oled natuke valesti aru saanud.Kui veidigi konkreetsemalt turgu uurida siis väga kontrastseid näiteid hindades, nii nagu meie kaubanduses ikka kohata võib. Minul ei ole rahas küsimus, kuid ma oskan raha lugeda ja loomulikult ei ole mul vaja tonni või paarist masinat on vaja optimaalset masinat optimaalse raha eest. Sellpärast ma siis nõuandeid küsingi ja seda praktilise poole pealt. Nüüd kui väidad, et Ordi masin käis tervelt aasta, siis on see ikka kõva sõna küll!
                viimati muutis kasutaja humax; 20 m 2011, 19:17.

Comment

mu isa kasutab ordi läpakat,täielik piix arvuti.kogu aeg jookseb kokku ja mingi probleem wifiga.paranduses ka käinud 3 korda.1.korral vahetati ära wifi draiverid 2.korral vahetati ära wifi kaart 3.korral vahetati rami mälud ära.nüüd garantii läbi ja arvuti jälle lolliks läinud.windowsi re-install ka ei aita.
                  M:sony kõlarid ss-rg30

Comment

Aga see? <http://shop.it.ee/notebooks/latitudee/?product=34657>
                    Komplekteerimise võimalus. Ma ise DELLI "usku" ja pole pettunud. Masinad töötavad. Esinduses poisid komplekteerivad sellise masina, nagu tellin. Garantiiga. Võimalik, et ka ORDI masinate seas on korralikke, aga mina olen eelistanud maksta töökindluse ja garanteeritud kvaliteedi eest.
                    viimati muutis kasutaja vasaraonu; 22 m 2011, 09:12. Põhjus: lingi parandus.
                    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Mu majanaabril on Ordi ja kuigi ta kipub tavaliselt kõike arvutiga seonduvat kohmakusest lõhkuma, on ta siiamaani enam-vähem hakkama saanud. Küllap siis ikka töötavad Ordi arvutid ka, vähemalt mõned.

Välise hiirega on päris kindlalt mugavam joonestada ja seega tasub osta.

Win 7 Pro-l on muidugi rohkem võimalusi, aga mõte puudub ju, kui Sa neid ei kasuta. Täpne võrdlustabel on siin: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_versions Näiteks Win7 Home Basic toetab kuni 8 GB mälu, Win 7 Home Premium kuni 16 GB mälu. Win 7 Pro on piiranguteta. Sinule pakutud arvutis on 4 GB ja seega tundub vajadus 16GB järele ebatõenäoline. Kui palju mälu vaja läheb, seda ma ei oska öelda, sest ei tea Sinu rakendusprogramme (näiteks minu tööarvutis on 4GB ja 99.9% ajast sellest piisab ning pole veel midagi tegemata ka jäänud).

Vahemärkuse korras: Inteli graafikaardid on 3D osas 10x vähem võimekamad NVidia ja ATI/AMD toodangust, aga kui joonestamisprogramm kõik seda võimsust ei nõua, siis pole vahet.

P.S. Kas kasutatav joonestamis- ja projekteerimistarkvara ikka Windows 7 peal ka töötab - kui ei, siis tavaliselt aitab uuema versiooni kasutuselevõtt.
                      viimati muutis kasutaja andreie; 20 m 2011, 22:44.
                      If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Kui tegemist projekteerimise ja joonestamisega, siis soovitaks 64-bit Win7, see oskab rohkem mälu kasutada.

Comment

Mul juba vist enam kui kuus aastat vana Ordi läpakas igapäevases kasutuses (ostsin vahetult enne kui tulid 2tuumalised läpatsid), vahetatud on ainult BIOSe patakas ja kaks korda akut
                          Vahet pole mis firma läpakas, põhiline et garantii on võimalikult pikk (3 aastat).
                          Kolakoguja

Comment

peaksin mainima, et ordi, hp, ml arvutid on kõige probleesemad arvutid ültse. Olen nendega kokku puutunud väga tihti, ja paljud neist on olnud katki.
                            nii palju mis ma soovitada võiksin, et sa võiksid otsida läpakat millel on ATI/nvidia eraldiseisva mäluga, sellepärast, et tavaliselt need läpakad mille videokaardid võtavad oma osa otse vahemälust, teevad sellevõrra ka arvuti aeglasemaks, eriti 3d programmide puhul.

Comment

Jh nvidia kividega asju tasuks vältida, pole päris tänapäevane info aga paar aastat tagasi veel nvidia endale progemiseks tööjõudu palgata ei osanud. Tulemusena ati/AMD-ga sama võimekas raud mis tehti 0-ks driverite poolt. Lihtsalt ei töödanud. Oli 2 identset masinat(sama prose,mälu,takt, video ja ketas) ainuke erinevus et ühel nvidia kivid ja peale driverite installi(viimased kodukalt) läks aeglaseks nagu 486. Heli sain ka lõpuks tööle peale nädalaid linuxi foorumeid kammides. Aga kui just inimesel pole mingi haige hobi seda teha siis eelistaks out of box töötavat asja. Ordi müüb head kraami ka aga vaata ette, pead täpselt teadma mis hea on, mälu tootjani välja. Muidu panevad sulle sellise mis odav. Kasutatud arvutid on väga ok. Oli näiteks vaja tööks masinat, ei olnud vaja toorest win7 kus vanemad tarkvarad ei tööta. 120 euri eest IBM lauakas, SCSI 2x80G RAID. 2 x(reallselt 2 proset) 3,2 dual core IBM workstation. Kui uus osta siis korralik, raha ole valmis vällja käima palju sest muidu tuleb saast mis üle paari aasta ei kesta.
                              Aga samas mõnel ongi hobi vahetada iga kuu telefoni ja kord aastas arvutit. Seega sõltub suuresti inimesest.
                              Võrdluseks et oma uue töömasina eest pidin välja käima 2k euri. Selleks et oleks võimalik ka 6 aasta pärast kasutada. Siis tegin ka vea ja võtsin kalveri/hiire komboks logitech-i keskmise hinnaga "wave" toodangu. See lagunes 2 nädalaga ja rääkimata närvikulust "lisafunktsioonidele". Pidin ikka tagasi viima ja normaalse hankima. Ma lihtsalt leian et on odavam osta 2k masin mis kestab 6 aastat kui osta iga aasta 400 eurine juust ja siis sellega võimelda igast puuduliku funktsionaalsusega, närvikulu ka maksab lõpuks midagi.
                              viimati muutis kasutaja murphy; 20 m 2011, 21:59.
                              Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                              1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                              2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
                              X