Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ordi arvutid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Ordi arvutid.

Endal ka ordi masin. 3 aastat ilusti töödanud. Välja vahetatud videokaart, mälud ja prose jahutus. Üks imelik asi ordi arvutite puhul just eriti on minuarust see, et nii balansist väljas on komponentide jõudlus. Kui on prose hea, siis videokaart on saast näiteks.
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

Comment

Ordi ostmine on loto - osad neist töötavad väga hästi, teised jällegi probleemselt. Ja mudeli järgi ei saa öelda kah, mis läppar on korralik või mitte.
      Öeldi pmst, et HP on rämps siin...EI OLE. Oled ainult odavklassiga kokku puutunud...

Kui windowsi valikuks läheb, vali Win 7 64 bit ultimate, professional või kui võimalus läbi mingi firma omale saada, siis enterprise. Ei ole mõtet eesti keelset võtta. Enamus inglise keelest eesti keelde tõlgitud sõnakesed on väga kahtlase tõlkega ja ega sõnast aru saagi, mis on mis. Rohkem harjumise asi. Samamoodi suudad inglise keelsega ära harjuda.

Soovitaks osta (oleneb summast, mis välja käiksid) kasutatud või uue ÄRIKLASSI sülearvuti HP-lt või Dellilt. Need peavad vähemalt vastu.

Comment

Esmalt postitatud Garol poolt Vaata postitust
        Endal ka ordi masin. 3 aastat ilusti töödanud. Välja vahetatud videokaart, mälud ja prose jahutus.
        No see on ikka tõsiselt hea masin küll siis jah kui kolme aasta jooksul kolmandiku peab välja vahetama... Või ootan ma tänapäeva läpakatest tõesti liiga palju.
        Endal ainult lauaarvuti ja metsas kännu otsas kuulan linnulaulu, mitte ei surfa netis või 3D-graafikas.

Comment

Eestikeele pealt nõus, see tõlgitud täiesti puuse. Keegi helistab, "saad aidata, mul arvutiga probleem? " , " Eestikeelne?", "jh eestikeelne", "sry ei saa aidata. Tuut tuut..."
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Mul suhted ingliskeelega suht ebasõbralikud, aga nüüd ära harjunud, et Win ingliskeelne on. Korra mingi asi oli kah pursitud eesti keelde, see oli küll jube, kergem oli ingliskeelsest aru saada. Ja üldse, kui Win korralikult paigas ja töötab, siis palju temaga pistmist on. Põhiline asjaajamine käib kõik muude programmidega ja nendest paljud on eestikeelsed või venekeelsed, kui see paremini sobib, kui ingliskeelne, installimisel saad sobiva keele valida. Winni ei tea, aga kasutanud tutvumiseks nii vene kui eestikeelset Linuxit, seal küll teatud teated on ikkagi ingliskeelsed, sest põhiprogramm on ikkagi ingliskeelne ainult, nii et erilist tolku ikkagi pole, et osa mitteingliskeelne on.

Comment

Esmalt postitatud mikumaku poolt Vaata postitust
              No see on ikka tõsiselt hea masin küll siis jah kui kolme aasta jooksul kolmandiku peab välja vahetama... Või ootan ma tänapäeva läpakatest tõesti liiga palju.
              Endal ainult lauaarvuti ja metsas kännu otsas kuulan linnulaulu, mitte ei surfa netis või 3D-graafikas.
              Unustasin kirjutada ... probleeme antud komponentidega ei olnud. Ainus probleem oligi see, et liiga nõrgad olid need arvestades teisi komponente. Prose on täitsa hea, aga videokaart oli suht saast. Videokaart mis praegu sees on minuarust väga hästi ühel lainel prosega.

Edit: Üldiselt Ordi läpakaid ma ei soovitaks. Tuttavatel neid üsna mitu olnud ja kõikidel on igasugused jamad olnud. Peamine on siis ülekuumenemine. Ma arvan, et asi selles - pannakse mingi kama korpuse sisse aga ei testita pikaajalist käimist, et kuidas temperatuuridega asi on. Firmad (Dell näiteks) testivad oma aparaate korralikult ja seetõttu saavad vajadusel natuke nõrgema konfiguratsiooni korpuse sisse panna mida see tuulutada jõuab.
              Estonian SPL & Sound
              @gargru

Comment

Lugemist laptopi valijale. Põhimõtted kehtivad ka praegu.

Teine kirjutis.

Kolmas kirjutis.

Esmalt postitatud humax poolt Vaata postitust
                kuid keskmisest parem graafika peaks olema. projekteerimine ja joonestamine.
                Ordi Enduro i375D
                Selle prose on i3 ja see võib lahjaks jääda. Ma ise vaataksin alates i5 prosega masinat. Kallim, aga kiirem.
                viimati muutis kasutaja vasaraonu; 22 m 2011, 10:38. Põhjus: lisainfo.
                Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Vs: Ordi arvutid

Ma tänan kõiki, kes vastasid ja teemat arendasid! Erilise täna tahan öelda "vasaraonule" kelle vihetest oli suur kasu, mille tulemusena on olemas, firma, minu, valik , firma soovitus ja ilmselt ka resultatiivne tulemus masina ostmisel. Valik langes nii- nimetatud "äriklassi" masinale i5 prosega , WIN 7 Prof. 64bit tarkvaraga. Aitähh kõigile!
                  viimati muutis kasutaja humax; 27 m 2011, 12:55.

Comment

Natuke OT aga küsiks miks on AMD prose ligitatud mittevastupidavamat kirja? Pakun et AMD phenom II x6 on täiesti võrreldav core i7-ga. On olemas täiesti normaalseid masinaid AMD prosega ja täis saasta inteliga. Seega lehel on eksitav ja vale info.
                    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Kuulnud olen, et AMD kuumeneb rohkem... Aga jhm, seda rääkisid naised saunas.

Comment

Working...
                      X