Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vajaks veidi abi kellamisel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vajaks veidi abi kellamisel

Arvutiks siis vanem abit plaadiga p4@3,0 Ghz. Täpsem info siit: http://www.hot.ee/ioo/Report.htm

S
    ooviksin teada , palju oleks mõistlik seda fsb tõsta ja keegi soovitas ka prose pinget natuke kergitada. Oskab keegi soovitada selle arvuti Viimast enam-vähem töökindlat setingut? Kas kuidagi saaks ja v6iks ka äkki hoopis kordajat tõsta? Hetkel biosist ma seda seadet ei leidnud.

Vs: Vajaks abi veid kellamisel.

Milleks, see prose ajab minu arvates niigi piisavalt sooja välja?
    viimati muutis kasutaja aqv; 24 m 2011, 21:14.

Comment

vCore 1.4 on juba pisut palju. Miks sellist üldse kellata? Mina prooviks sinuasemel stock kellaga volte ainult vähemaks keerata.
      Estonian SPL & Sound
      @gargru

Comment

Nonii, tulevad kohe vanad ajad meelde
        Mul oli ka kunagi Pentium 4@3.0GHz. Suutsin ajada 3.6GHz-ni välja, üle selle ei läinud käima. Vennal oli kah P4@3.0GHz, tal jooksis 3.8GHz-ni, siis enam edasi ei läinud. Tal oli kõvem emaplaat. Meil oli veel originaaljahutid peal, võibolla paar ventikat juures. Klokkimine on tegelikult üsna mõtetu asi, väheneb töökindlus. Prose kiirust saab tõsta kas bus speed-i tõstmisega või harval juhul ka kordajate tõstmisega (kui bios võimaldab). Kui kordajaid saab tõsta, siis on see palju ohutum kui bus speedi tõstmine. Kui bus speedi tõsta, siis tõstetakse kogu süsteemi kiirust (mälud, video, emaplaat, prose). Liiale lähed, võib üldse midagi maha põleda aga ennem on ikka kas restardi arvuti teinud või üldse mitte tööle läinud. Voltide tõstmisega on asi veel jamam, kuna asi läheb palju kuumemaks.
        Aga see pentium 4 on tõesti jube energiaröövel, mingi 115W max oli vist. igatahes 400W toitetaga oli kuulda, kuidas prose mõtlemise ajal toitekat koormas. Mõõtmisel pinged tulid kohe alla veidi.

Comment

Vs: Vajaks veidi abi kellamisel

mis see juurde annab? see paarsada MHz küll eriti midagi ei muuda. Hangi omale parem rohkem masin millel arvutajaid rohkem, liikumiskiirus tundub tegevat suure hüppe. Muidu selle taktiga kõrvetad proset tulemus olematu.
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Õige jutt viimastes postides.

Ei näe erilist mõtet seda P4 kellata. Isegi mingi kuni 0.4ghz üleskäik annab liiga vähe tulemusi. Asjal ei ole lihtsalt eriti mõtet. Sellepärast pole ka mõtet kellata, et lihtsalt suurem number seal oleks. Proovi lihtsalt volte allapoole saada. Mul Intel E8200 Core2D ja stock 2.66ghz kellaga on 1.2xx volti. Mina suutsin selle 3.4ghz peale ajada ja samal ajal voldi 1.025v peale panna. Töötab väga stabiilselt ja jahedalt. Ühesõnaga saab stock kellaga mõndadel prosedel kõvasti volte alla tuua. Imelik, et seda nii palju üldse oli alguses.
            Estonian SPL & Sound
            @gargru

Comment

Ju on teil siis õigus.
              Eile niisama huvipärast uuendasin biosi ära ja peale seda enam kõvaketas ei tööta. Lihtsalt see hetk kui biaks hakkama ketas bootima jääb ekraanil väike krrips vilkuma.

Proovisin ka win uuesti yle lasta ja plaadilt käivitades tegi kõik ära kuni peale restarti pidi uuesti käivitama , siis ikka jääb plinkima. Proovisin seda ketast slave panna , aga siis ei käivitu win teise ketta pealt ka mitte.

Ei tea milles viga?

Comment

viga on liigses nibimises. “if it works-don't touch it"
                Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
                X