Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Läpaka ide vs. lauaka oma

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Läpaka ide vs. lauaka oma

Keiss siis selline, et m6tlesin , et meisterdan omale ülemineku , et saaks läpaka ketta lauaka taha panna. Kust ma leiaks skeemi klemmide kohta.

Mäletan , et põhim6tteliselt olid klemmid samad , lihtsalt yhes servas jäid vist 4 klemmi yle , milles oli ka toide +5v.

............

Ja ma ei soovi seda kuskilt osta v6i tellida 2€ eest , kuna mul oleks seda täna vaja ja elan metsas. Kohalikust toidupoest kysisin , neil seda müüa ei ole.

Vs: Läpaka ide vs. lauaka oma

Kindel, et tahad/viitsid ise teha?
    http://www.allpinouts.org/index.php/...h_to_3.5_inch)

Comment

Ei ole selle isetegemises ületamatut midagi. Lauarvuti IDE kaabel, läpa IDE pesa ja lauarvuti HDD toitepistik on vajalikud jupid.
      Jootekolb ja joodis ka muidugi.
      Pinout ka juba anti.

Comment

Plaan oli sellepärast ise teha , sest kunagi sai ostast ostetud see 25 eek maksev ühendus. No tolle kvaliteet oli kyll päris s.
        Peale paari korda kasutamist pudenes näpuvahel jubinateks. Siin üleelmises postis pakutav näeb juba veidi tugevama konstriktsiooniga välja , aga kuna ma juba jupid tõin maalt. st , et vana cdrom kust saan suure , läpaka emaplaadi vahe adapter , kust saan väikse otsa ja mingi lauaka toitejuhtme pikendusjuhe , ksut saan toite pistiku.

Kuna see nädalavahetus jäi tavapärane tina panemine ära , siis võiks niisama kodus midagi tinutada

Comment

Sai ka kunagi ise tehtud, täitsa toimis. SATA kettaga on lihtsam, see sobib kohe kaabliga. To masin kuhu tegin sai ka võimsa toite ja vend välja võetud sest ei vajanud. Samuti sai intel cellu prosele pandud prescot prose jahutus ilma vendikata, tis vajas veidi saagimist. Ketas sai ripitatud kummiribadega. Masina tööle panid siis 0 häält. Tolmu ei kogunud eriti. Ega kui toite indikaatorit poleks olnud siis aru ei oleks saanud et masin käib. See oli siis aastaid tagasi.
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
          X