Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

vaikset klaviatuuri ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

vaikset klaviatuuri ?

Kas on olemas USB klaviatuuri, mis EI HAKKAKS plärisema ?
    kunagi oli Keytronic 2000 (PS2), mille klahvid olid pikkade hoobade otsas ja vajutasid kummimembraani peale.. väga hea vaikne.. aga läks katki.
    hiljem on olnud 1xkeytronic, 2xmicrosoft, 1xhp ... ja kõik olen välja vahetanud, sest hiljemalt 6 kuu pärast ei saa samas toas kirjutajaga enam telekat vaadata. :[
    nüüd siis võiks jälle vahetada... aga mis see uus olla võiks ?

J.

Vs: vaikset klaviatuuri ?

Ise kasutan Fujitsu Siemens Slim Keyboard, läptopi klaverile sarnase käiguga, aga kahjuks tuntavalt valjem läptopi omast.

Lenovo Thinkpad on üllatavalt hästi vastu pidanud, võib-olla on mõttekas selle klaver istutada tavaklaveri korpusesse.
    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Mul on jällegi väga vana Compaq klaver laual, tundub et asi pea igavene, samas kus uued on tõesti "otsas".
      Miski arhailine, FINNISH 166516-356; lärmilt suht keskmine või isegi nõks vaiksepoolne.
      Ehk: võibolla saad kellegilt hea vana klaveri ärida...
      Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Esmalt postitatud andreie poolt Vaata postitust
        . Lenovo Thinkpad on üllatavalt hästi vastu pidanud, võib-olla on mõttekas selle klaver istutada tavaklaveri korpusesse.
        läpaka klaverit on väga keeruline desktopi klaveriga ühildada. Pigem võtta üks läpaka klaver, kivaga PC-le arusaadavaks ja tarkvaraliselt windowsile...http://www.grynx.com/projects/conver...ptop-keyboard/
        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Comment

Pane vaseliini vahele klahvidele. Oma vana MX5000 klahvid kulusid, vahel hakkasid kinni jääma sest asi oli päris hea mitu aastat vatti saanud progemise jms. Tulemus oli yllatav, selline veider pehme klaver, väga harjumatu et nupult ei saanud tagasisidet kuna nupud liikusid sujuvalt, algul läks paar päeva sisse töötamiseks aga peale seda kestab. Originaalis seal vist vähem viskoosem määre.
            Ja siis veel, olen näinud sellist täiesti veekindlat, kummist klaverit, see ei tohiks klõbiseda.
            Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
            1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
            2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Murphy. Millist vaseliini panid?
              Kuskohast saaks seda?

Mul selline klaver:

Lisaks üks veel varuks tuksis elektroonikaga.

Tal ka väga õhukesed klahvid ja peened plastliigendid all.
              Hea vaikne klaver, aga viimasel ajal aina rohkem kipub tähti vahele jätma.Eks need purud seal vahel tee oma töö, aga niisama lahti kiskuda igat nuppu ka jama. Paneks juba mingi määrde ka vahele.

Tegelen igapäevaselt aktiivselt progemisega ja väga tüütu on, kui osa tähti vahele jääb aeg ajalt.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt Vaata postitust
                ...Ja siis veel, olen näinud sellist täiesti veekindlat, kummist klaverit, see ei tohiks klõbiseda.
                Olen kirjutanud ühe peal. Väga ebamugav asjandus. Need kummijurad on minuarust sellise reisimise jaoks mõeldud viimase võimaluse omad.
                Estonian SPL & Sound
                @gargru

Comment

Apple klaviatuurid on praktiliselt hääletud. Võtad juhtmega variandi, saad lisaks klaviatuuri otstes USB2.0 pordid lisaks (2tk). http://www.imarvutid.ee/et/shop/tooted/10001445

Pole küll win all proovinud kas töötab kuid ju ta ikka töötab - vastupidi küll töötavad.
                  Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                  Konfutsius

Comment

Working...
                  X