Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kiire internet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kiire internet

jõuluvana helistas ja ütles nüüd on mul kiireim internet mida starman pakuda suudab.esimene rõõm läks mõni hetk hiljem mööda,sest mu vana arvuti võrgukaart ei lase sellist kiirust läbi.
    nüüd õhtul avastasin et müügil on kaardid hinnavahemikus 2.20-831€
    mida ma peaksin arvestama uue ostmisel?liig kallist ei tahaks,aga samaks peaks ta jõuluvana kingituse läbi laskma,ja kas nad kõik on ühesugusel PCI siinil?

Vs: kiire internet

http://www.arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOOG/VORGUSEADMED-Vorgukaardid/TP-LINK-NET-CARD-PCI-1GB-TG-3269-TP-LINK-117053
    Sellel kaardil on küll RTL8169 kivi.

Odavatel kaartidel tasub jälgida et kivi oleks RTL8111E. Kes plaadi tootnud on polegi nii kriitiline. Sellise leidmine võib aga keeruline olla, ma hetkel ei leidnudki.

PCI siini järgi istub selline kaart kõigi sellel sajandil tootetud arvutite peale.
    viimati muutis kasutaja OSX; 18 m 2011, 22:28.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

väga kena.ma leidsin natuke alla 11€ maksva variandi,seal on RTL81100C kasutusel.
      igatahes aitähh,arvatavasti ostangi selle odavama variandi

Comment

mul pakkuda uus karbis d-link DGE-530T, ostsin ka lauakale kui panin kiire starmani, kuid selgus et mu emaplaat toetas ka 1gigabit kaarti lihtsalt avast antiviirus tõmbas mul üle poole kiirusest maha 120 jäi järgi ainult 80-85, disablesin ära siis sain 125-130 kätte. nüüd kaart üle, kasutasin ainult paar tundi kui avastasin selle kala

Comment

mul ka avast peal.
          milline on su DGE rahaline ekvivalent?erilist raha ei taha oma arvutirisu peale raisata,muidu ei raatsi pärast enam paremat otsima hakata.ja see kiire internet on ka aasta lõpuni niisama antud,järsku ei meeldigi ja siis käiks vana kaart veel asja eest.

Comment

Siin veel üks LAN kaart, kivi on radiaatoriga, win98/2000/XP: http://www.markit.eu/ee/et/sweex-lan-pc-card-gigabit-network-adapter-pci/v2p226507
            Tundub, et eraisikutele siin ei müüda.

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt Vaata postitust
              ...see kiire internet on ka aasta lõpuni niisama antud,järsku ei meeldigi ...
              Usu, küll meeldib.

Comment

tont seda teab.aga see on väga kena neist et proovida andsid.muidu telli pakett kui põrsast kotis,et kas on kulu väärt või mitte

Comment

7.- ehk siis poole odavamalt. mäletan et sõitsin pool tallinna läbi. Netist vaadates oli igal pool olemas aga kohal polnud kellegil
                  aga jah ise olen kiirega küll rahul.

Comment

peaaegu nädala on nüüd seda kiiret interneti proovitud aga ei anna ta reklaamitud 150Mb välja.ikka jääb kuhugi 80-120Mb vahele.sagedamini küll isegi alla 100Mb.
                    starman annab oma lubaduse kavalalt,et kiirus on KUNI 150Mb/sek.nii et täitsa lubatud piirides.kuigi lubatud piiridesse jääks ka 1Mb/sek
                    mõtlesin kaebama hakata,aga enne tahaks küsida,kuidas teistel kasutajatel on?
                    näiteks speedtest.net testi järgi tallinna serverist?

Comment

Mul tööl selline.
                      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

aga kasvõi korrakski on 150Mb/sek näidanud?

Comment

Praegu kodus selline. Üldiselt ma ei jälgi kiirusi, seega puudub vastav info. Kui on aga vaja liigutada palju infot, kasutan kiiremat võimalust.
                          Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Kuulake esmaspäevast Digitundi, Starmani ja Elioni spetsid stuudios.
                            Räägivad teile netikiirustest ja mis seda pidurdab.

http://podcast.kuku.ee/2011/11/28/digitund-2011-11-28/

Hakkab seal: 20:37 juures.
                            viimati muutis kasutaja Elektrik; 28 m 2011, 23:50.

Comment

KUNI ongi reklaamitrikk, Boostiga antakse sulle VAHEL 150, kui boosti sisse lülitad, kuid tavaliselt jääb sinna 100 kanti. Nagu torudega ikka, ka maja sees lubatakse sulle konstantselt 150 bar (näitlikult) veesurvet, kuid tavaliselt on see ikka alla selle, kuna tarbijaid palju ja pump ei jaksa alati konstantselt survet hoida...lahendus? vahepump ja reservipaak...oleks internetiga ka nii
                              Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Working...
                              X