Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

USB väljundiga temperatuuri ja hügromeeter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

USB väljundiga temperatuuri ja hügromeeter

Tere

Kes oskaks anda nõu millist seadet eelistada mis loeks temperatuuri ja niiskust.
    Oleks siis vaja teha seade mis mõõdaks ja salvestaks temperatuuri ja niiskust ning hiljem saaks need andmed allalaadida arvutiise.
    Andurid peaksid olema juhtmega et saaks nad keskkonda toimetada.Keskkona temp on kuni 80 kraadi.
    Kataloogis on pakkuda mitmeid valmis seadmeid kuid enamus on lokaalsed,kuid oleks vaja seadet millele saaks panna külge juhtmega andurid,võimalusel.
    Näiteks 2 kuni 3 andurit .
    Kui keegi oskab välja pakkud millise seadme ja anduri ma ostma peaks näiteks elfa kataloogist või oomist siis igasugune nõu on teretulnud.

Vs: USB väljundiga temperatuuri ja hügromeeter

äkki leiad sealt:
    http://www.ronex.ee/index.php?group_id=1604&page=50&

Comment

ma ei otsi täiesti eraldiseisvaid usb liidesega andureid vaid pigem midagi mis ma saan kokku panna ühe kontrolleri alla.Umbes midagi sellist nagu sel lingil ja siis lisada sinna andurid
      https://www1.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa/init.do?item=76-742-20&toc=19470
      K
      ui kellelgi on sellise ala oskusis või teab kedagi kellel on selliseid oskusi,siis võiks teada anda ehk saab isegi mingile kaubale.

Comment

I2C andureid myydi oomis, mul isegi 1 seisab, http://opood.ee/index.php?t=k_ki&i=FARNELL_1590511. USB ühendamiseks kasutad FT2232
        Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
        1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
        2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Sellise asja nimi on loger, näiteks Testo testostor 171-6 või mõni analoogne valmis seade võiks sobida.

Comment

Vaatasin neid logereid juba kuid nende 1 viga on hind,sest selline loger mis mõõdab nii temperatuuri ja niiskust maksab 200 ja enam euri.see on pisut üle minu eelarve ning nad lõpuks ikkagi ei vasta minu vajadustele.
            ise peaks ka saama koostada niinimetatud logeri mis mõõdab 2 temperatuuri ja ühte niiskust ning need andmed siis jookseks usb arvutisse kus need salvestuks.
            Üks võimalus on muidugit et ma ostan mitu erinevat seadet või siis ostan poest 2 elektroonilist termomeetrit ja proovin sealt anmed juhtmega kätte saada.

Comment

Ega jah valmis asjad odavad ei ole, seda enam Testo toodang aga kindlasti teevad hiinlased Testost odavamaid ja sobivamaid.
              Ise ehitamine tuleb vast siis odav kui asi hästi käpas ja juppidele hea juuredpääs.

Comment

keeruline osa ongi see et oskusi ei ole ja juppidele juurdepääsu samuti.sellepärsat küsingi nõu või siis abi

Comment

Working...
                X