Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Milleks annab kasutada SunRay 1G süsteemi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Milleks annab kasutada SunRay 1G süsteemi

SunRay 1G
    sun microsystems Inc. 4150 network Circle
    Paistab olema sellina väiksemat moodi arvuti(ilmselt millegi juhtimine)
    masinal olemas võrguliides
    4 USB
    DVI
    sisend, väljund, kõrvaklappide ja mikrofoni pesad
    kaardipesa
    toide seinast ehk sisaldab endas toiteplokki

kas antud seade on kasutu või saab sellega siiski miskit ette veel võtta(neti sirvija/arvuti)
    Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Vs: Milleks annab kasutada SunRay 1G süsteemi

Need väikesed terminalid
    Näiteks annab kasutada sihipäraselt, ehk jooksutada Sun Microsystems erinevat ühilduvat tarkvara.
    Eeldusel et ta muidugi elus on.
    Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

tundub et masin on elus, sest pilt tuleb ette aga seda kasutada näiteks ma nii ei oskagi, kas sellega enne muud ei saagi teha kui ühendus olemas(mul pilt ees kus märk näitab, et pole ühenduses)
      Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Comment

Kas pole mitte nii et tegu on spetsiifilise Sun süsteemi kasutaja terminaliga, mis vajab toimimiseks Sun serverit? Et siis netti pääsed vaid siis kui keskserver seda võimaldab. Ja seda keskserverit sul vist nagu pole...

Kas sinna annab peale panna midagi muud? Raske arvata... ilmselt on sul seal OpenSPARC prose. Sakslased on kirjutanud mingi emulaatori, oli vist Ramp Gold vms. kuid mis selle nõuded ja võimalused on pole kursis. Võibolla mõni FreeBSD äkki läheks peale, pead katsetama. Windowsi ma selle peal hästi ette ei kujuta, kunagi ammu olid küll kõlakad et WindowsNT jaoks tehakse midagi kuid rohkemat ei mäleta.

Edit: keegi mainis mulle et põhimõtteliselt saavat seda terminali kasutada ka Windowsi remote desktopi abil. Võibolla ongi kuidagi võimalik, uuri.
        viimati muutis kasutaja OSX; 01 m 2011, 17:38.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

Isegi tootmise ajal oli seal täpselt nii aeglane protsessor, et sobis vaid terminalina kasutamiseks. 10a hiljem vaevalt et paremaks on läinud.
          If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Jah, tõsi see on et proset seal palju pole. Pakkusin enne valesti, nimetasin selle prose mis serveris istub, tegelikult aga on kliendis vaid 100MHz MicroSparc IIep protsessor. Mingit kettaruumi seal polegi. St et sellist iseseisvalt kasutada tuleb esmalt õpetada ta USB Mass Storage't tundma, RAM külge ajada jne.

Üldiselt, lootusetu ettevõtmine kui tahta iseseisvat netimasinat teha. Selleks sobib mõni tänane meediapurk kaugelt paremini - näiteks http://www.iconbit.com/catalog/playe...nbit_xds1003d/
            Selles on tegelikult kaks OS'i: meediapurk ja Android. Vajab lisaks vaid klaverit/hiirt USB auku.
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

Working...
            X