Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Õpetatav RF remote controller?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Õpetatav RF remote controller?

Tere!

Nimelt küsimus järgmine:
    Hetkel oman Harmony One pulti, olen väga rahul.
    Nüüd aga paigaldasin omale tuppa igale poole LED valgusteid ja muid taolisi asju ja tahaks neid puldiga juhtida. Väga mugav ja odav on näiteks selline komplekt:

Aga kuna ma tahan neid mitu panna, siis ma ei tahaks neid nõmedaid väikeseid pulte kasutada, mis selle komplektiga kaasas on.
    Siit ka küsimus, kui ostan mingi RF puldi (Harmony 1000 või 1100 või 900), siis kas Harmony RF pulti on võimalik õpetada ka neid valgusteid juhtima panna või mitte?
    Või on mõni muu pult, mis suudaks õppida RF koode ja saaks kõik need valgustid 1 puldi peale. Vähemalt 7-8 kanalit

Loodan, et saite mu küsimusest aru.
    Kui vaja midagi selgitada, siis annan endast parima.

Lugupidamisega
    Reigo

Vs: Õpetatav RF remote controller?

Paistab, et see Ebays müüdav komplekt ei ole mitte infrapuna puldiga, vaid raadioteel ning ei usu, et Harmony pult raadio sagedusi kasutada oskab.
    MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
    KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Vs: Õpetatav RF remote controller?

Harmony (1100, 1000, 900) RF on mäletamist mööda 868MHz, US versioonil midagi muud. Toetavad X10 protokolli, Z-Wave toe osas info minul puudub, Harmony 890 seda omas aga 1000 vist mitte. Lingis toodud lülitite osas ei oska kommenteerida mis neid tiksuma paneb. Puldi osas võid vaadata veel Monsteri AVL-300't, üpris mõistliku hinnaga peaks veebist leidma.

Andreas

Comment

Working...
      X