Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mac OS X 10.5 Leopard

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mac OS X 10.5 Leopard

Tekkis mõte proovida siis mac tarkvara ka . Sihtarvutiks on asus eee pc. On keegi proovinud sellist asja teha ? Netist uurides on täitsa võimalik(prose toetab). Palju jama selle installiga on ? Ei tahaks päris puusalt tulistama hakata, niiet kes asjast midagi teab võiks paar vihjet jätta ,et mis ja kuidas?.
    Hammaste Tundlikus tekkis suvel - Hambaarst soovitas vähem tüli norida..

Vs: Mac OS X 10.5 Leopard

gooooooogle
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Mis peaks selle proovimise tulemus olema?

Kui võtta esimene limk lahti siis näeme et heli ei tööta, fläsh ei tööta(=graafika töötab puudulikult), no mis kogemust sellest tulla saab? Ja kui ka OSi GUI kuidagi töötab siis uuendada OSi ei kannata. Näed hulga vaeva ja raiskad aega aga ometi on tulemus ette teada et surnud...

Kasutatud MacBooke müüakse vahel lausa 150€ alates, osta midagi sellist parem. Saad minimaalselt SnowLeopardi 10.6.8 jooksutada (kui kõige esimene book juhtub olema) või siis C2D prose korral juba isegi Lionit koos kõigi uuendustega. Sellest tuleb õige kogemus, millel on ka mingi väärtus. Ja asjal vähemalt kasutusväärtus. Muidu põrnitsed jõudeolevat GUI'd - millest paremat võid iga kell mõnes Elioni poes vahtida...

Või otsi vähemalt sarnase rauakooslusega masin, millel sporti harrastada. Ma olen näinud isegi Ordi EAL51 (Compal/Acer?) peal Leopardi jooksmas, wifiga ja aku managemendiga, touchpad töötas jne.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Tulemus peaks olema enese harimine. Nüüdseks need vead parantatud ,heli ja võrk. Vaeva nägemise vastu pole midagi ja aega on ka. Miks siis üldse midagi teha või remontida kui poes kõik saadaval on ?
        Google linke olen lapanud küll ja küll. Soovisin ennekõike infot inimeselt kes siin eestis seda teinud on.

Comment

Pahandada pole ehk väga mõtet, lihtsalt ma olen trehvanud mitmete seltsimeestega kes tahtsid ka "proovida", kuid põhiliselt kukkus nii välja et välja ei kukkunudki, huvitaval kombel pidasid nad süüdlaseks just Mac OSi mitte oma sobimatut rauda. See toimus nagus stiilis "tahaks Ford WRCga sõita, kleebime sapakale Fordi kleepsud ja läks"...

Heli ja lan, noh ok. Aga graafika on siis ikka vigane, kindlasti ka uuendused ei tööta, tähendab kui tulevadki siis rikuvad asja korralikult ära... on nii?
          Ma küll ei tea asjast midagi aga lihtsalt mõeldes peab siis kernelit muutma, et atomi proset kasutada. Ja mingi bootloader peab EFI asemel tegutsema. Mis video seal on? Inteli GMA950/3100 mis leiduvad esimestes inteli masinates, nendega peaks saama tegelikult tööle. Või on NV midagi? Mingis iidvanas masinas oli sees NV FX5200 AGP ja nagu isegi töötas Pantriga, järelikult sealt ülespoole peaks ka rohtu saama.
          Mingis mõttes hakkas ennastki huvitama, mul seisab suht jõude Kontroni mITX i945 chipsetiga, T5200 prose, samuti GMA950, heli ei teagi
          Konfutsius

Comment

Kui ükspäev tarkvara kätte saan hakkan proovima, eks kirjutan siia ka tulemustest. Ainus asi mis veel häirib on see et ega midagi füüsiliselt arvutis pekki keera ? Selle kohta ei ole veel leidnud infi. Lihtsam installimise viis oli vist nii, et peaks olema kõrval üks mac , sealt teeks startup mälupulga pc le. Teine oli wmware nimeline programm aga mul kodus ükski arvuti ei toeta PV-d (protsessori virtualiseerimist) kahjuks .

Comment

Kuidas midagi pekki minna saab? Ei usu, kui sobivat driverit pole siis ei juhtu midagi, kui windoosat installid või BIOSes passid siis ju ka ühtki driverit pole ja raud on enamasti kõigil terveks jäänud.

Mul tuli hoopis see mõte et kloonin macbookist ketta ja proovin seda kuidagi bootima saada. See Kontron on suht sarnase rauaga, ja üldiselt Mac OS ei ole pirts süsteem. Õnneks on mul prose ka 64bitise suutlikusega. Mul on aga vaja mingi ketas leida selleks. Ja aeg...
              Konfutsius

Comment

Nõndaks, minul Kontronil on Snow peal. Heli oli ALC882 ja see on praegu küll vait, aga ei nuta ka seepärast. Graafika töötab viimase vindini -st et isegi iDvd player nõustub töötama. PCI siinis Juli@ sain samuti tööle. Võrk (3xRTL8111B) töötab OOB, nagu ka GMA950. Reso krt on vaid üks - 1024x768.
                Konfutsius

Comment

Working...
                X