Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Erinevad OS (teemast Raspberry Pi)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Raspberry Pi - üliväike ja üliodav arvuti

r35, sul täitsa õige jutt (-;
    ja faile saab väga edukalt jagada igas opsüsteemis, kui tooli ja laua vaheline puhver intelligentsust evib.

Comment

Kuna ma windowsi failide jagamise olen mõttes liigitanud ebakindlalt töötavate asjade hulka, siis ma kasutan seda nii vähe kui võimalik ja probleemide esinemisel loobun kiirelt. Selles osas oli minust veidi alatu nõu küsida.
      If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Infot küsida ei ole ju sugugi halb mõte, kindlasti sellest veel paljudele teistelegi vajadusel abi (ka isiklikult siinkohal).
        Vahest see win ei olegi nii halb ja vigane kui seda läbi ja lõhki tunneks
        Ma ise kasutan ka seda, läpakale sai Ubuntu ja sellega sesmõttes positiivselt rahul, et arvutit sisse lülitades on pilt mõne sekundiga ees - win-ga kulus aega ikka kindlasti enam kui minut aga Ubuntuga täpitähti ei ole ja kindlasti veel midagi...

Aga siinse teema põhi on hoopis miski muu
        -superradical-

Comment

marley igayks kes faile jagada tahab ei pea oskama käsurida, see oskus pole vajalik kui sellega leiba ei teeni. Mõtetut prygi pole vaja pähe toppida, eriti kui see huvitav pole, aega tuleb kasutada effektiivselt mitte mingeid defektse programeerija kiiksudest ringi minemisi pähe tampida. R35, mul tuleb pilt kohe kui monitorid sisse lülitan, tuleb lihtsalt igast autosleepid jms välja lykata. Arvuti elab ka nii kauem sest pole pidevaid termostresse. Tuba kus masin kütab nagunii elekter seega ei oma tähtsust see 100W mida radikas peab vähem soojaks tegema. Aga proovi installi, endale: eagle,keil, office, messenger, skype, H-JTAG, syncback, LabView8 runtime, FT232 USB serial port, MS visualstudio . Vaata palju nendest programmidest käivad. See nimekiri programmidest on palju mida ma kasutan hobi asjadeks ja igapäevase leiva teenimiseks Seega võib liigitada linuxi netis kolamise ja youtubest videode vaatamise softiks- kui see on see funktsionaalsus mida vajad ja midagi juurde pole vaja siis pro aga mulle vajalikest softidest vb 5-10% on linuxile olemas, kuni 50% macile. Ma olen ka linuxit kasutanud töö masinaks aga läbi aegade on ikka tagasi pöördutud win poole sest enamus softe on windoosale. Max pool aastat suutsin vist linuxi peal elada. Ja mis kõigetähtsam aju saab muudeks asjadeks kasutada kui käsure käskude meelespidamiseks.
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Teemast kõrvale : Ubuntul on kõik asjad olemas alates täpitähtedest ja lõpetades krtteabmillega.Meil kontoris kõigil arvutitel Ubuntu ja ollakse vägagi rahul.

Comment

Working...
            X