Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Emaplaadi kondesaatorite vahetamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Emaplaadi kondesaatorite vahetamine

Esmalt postitatud sebastian poolt Vaata postitust
    Eks ruumi kokkuhoiu mõttes ka parem. Suur silindriline kondekas laiutaks mugavalt üle plaadi
    Kui mul on tarvis midagi remontida kas siis tuleks jälgida et
    hoida kokku ruumi või et saada asi tööle?
    Mind pani siin rääkima jutt et
    "Vahetasin, nii suurt ei olnud, panin väiksema."
    Samas kui konded ise mõõtmetelt aasta aastalt robinal kokku kuivavad.

Ja kõik räägivad punnis kondedest ja keegi ei ütle et mõõtsin,
    5 voldi peal oli 0,7 V pulsatsiooni ja ei töötanud. Näiteks.

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
      Kui mul on tarvis midagi remontida kas siis tuleks jälgida et
      hoida kokku ruumi või et saada asi tööle?
      Mind pani siin rääkima jutt et
      "Vahetasin, nii suurt ei olnud, panin väiksema."
      Samas kui konded ise mõõtmetelt aasta aastalt robinal kokku kuivavad.
      No pidasin silmas siiski füüsilisi mõõtmeid, et miks tihti on trükkplaatidel mitu väiksemat mitte üks suur.
      Remontimisega loomulikult - mis oli, läheb samaväärne või parem ka asemele. See loogiline.
      Mõõtnud ma pole mis kujuga see pinge seal kondekaid rikub. Pole endal seni ette tulnud,
      et vahetan ja taas lähevad mingi aja pärast punni. Sellest ka huvipuudus pulsatsiooni mõõta.
      Järeldan, et on õnnestunud kasutada kvaliteetsemaid lüüte, kui originaalid seda olid.

Kui see nüüd midagi ütleb, siis poest ostsin viimase lüüdi u. kümmekond aastat tagasi, "jupidoonoritena"
      kasutanud keskmisest kvaliteetsemaid el.seadmeid, mis muidu prügisse läheksid. Noored vist nii ei tee..
      Võibolla selles terake ka rohelist mõtlemist? Asi pole üldse hinnas, aga ma pole kindel, kas poest ostetud lüüt kvaliteedilt kuidagi
      erineb punnis lüüdist emaplaadil-toiteplokis..

Comment

Kui plaadil on lubatud näiteks 120W proset ja seal istubki 120W prose ja see on mängude ja muuga pidevalt 60% ja üle kasutuses ning 200-300W jookseb ka videokaardile toiteplokilt, siis võib ka sealt poolt väike pulss sisse trügida; siis võib ju 2 aastase kasutuse järgi öelda juba et asi ongi ammendunud, kui konded on punnis (vaadeldes kondensaatorite andmelehti).
        Kui muudel tingimustel, siis võib arvata ka et lüüdid võivad olla lihtsalt ebakvaliteetsed või siis miskit muud ehituslikku..

Ühe emaplaadiga võtsin ükskord vaevaks, et vahetada lüüdid. Igatahes surnud too oli ja selliseks ta ka jäi. Muud mõistlikku ma ei leidnud, tema mittetöötamise kohalt.

Kui PC-le toite ostsin, siis vahetasin kohe väljund-lüüdid välja. Et just uued 100% kvaliteetsemad kui originaalid, seda öelda ei julge. Aga vähemasti meelerahu, isevastutamise rõõm.
        Emaplaadil on ka prose väiksem, kui maksimum lubatud võimsus; suurt tubakütvat videokaarti ei pannud. 3 aastat on tiksunud ning tolmukoristuse aegu vaadates, pole siiani kusagil väsimuse märke täheldada; seniks.
        Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Working...
        X