Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Video avamisega probleem, NETIS

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Video avamisega probleem, NETIS

On siis siuke probleem, et kui hakkan netis videot vaatama mis kasutab Adobe flash playerit, siis läheb selle video mängima minekuks 1 minut kuskil aega.
    Teistel arvutitel läheb kohe video mängima kui lehe lahti teed. Olen üritanud igatmoodi proovida aga ei saa. Ikka sama jama, see hakkas suhteliselt närvidele käima juba.
    Kas keegi teab milles probleem võib seisneda ?

Vs: Video avamisega probleem, NETIS

Video tuleb enne alla laadida. Võibolla on sul netikiirus aeglane?

Comment

Netikiirus on normaalne, emal ja õel hakkavad videod arvutis väga kiirelt tööle.

Comment

Kas kõikide videodega on nii? Mis sait, mis konkreetne video? Mis op süstemi kasutab sinu masin ja mida teised?

Comment

Absaluutselt kõikide videotega, isegi facebookis ja värki. Üldiselt vaatan youtubest aga igalpool laevad kaua videoid. Arvutil Windows XP home Service Pack 2
          Õel on Windows XP proffessional, ja emal sama.

Comment

Esmalt postitatud lejutaja poolt Vaata postitust
            Absaluutselt kõikide videotega ... Arvutil Windows XP home Service Pack 2
            ...
            Aga prose mark ja takt ja mälu maht? Kui takti vähe, siis läheb töötlemiseks rohkem aega. Sama ka vähese mäluga, siis hakkab kõvaketast kasutama.

Comment

Minu teada on Youtube videode vaikimisi reso 360p. Klik sellele numrile mängijas ja vali 240p.
              Mis siis teeb?

Mul üks 2001 aasta läpakas (P4 2GHz, integreeritud video128MB, RAM 768MB 333MHz (graafika maha arvata)), mis ei vea muidu Youtube videosid välja ennem, kui video reso pole 240p . Neti kiirus ~5Mbit/s.

Comment

Proovi videokaardi draivereid uuendada, äkki aitab. Mul oli ka videodega mingi kamm ja sain niimoodi korda. Vanad draiverid võivad uue Flash pleieriga konflikti minna.

Comment

Nojah mul videokaart läks aasta tagasi tuksi ja nüüd emaplaadi peal. 128mb max ja 2gb ram. Prose on 2.35ghz Dual-Core E2180 oli vist

Comment

Lasin siis kõige uuema video draiveri peale, aga ikka sama jama isegi 240p laeb kaua .

Comment

Laeb kaua? Sain aru, et video ise mängib katkendlikult.
                      Siis võiksid üle vaadata, et mis sinu arvutis veel samal ajal netis askeldavad.

Comment

Laen uue antiviruse ka peale. Teen puhastuse ja siis proovime uuesti .

Comment

Sain korda, panin uue viiruse tõrje vms peale. Avg Full 2012 ( With internet security )
                          Ja nüüd enam seda laadimisega jama pole.
                          Aitähh teile abi eest !

Comment

Working...
                          X