Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nvidia geforce 8600m gs temp üle 100 kraadi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nvidia geforce 8600m gs temp üle 100 kraadi

Probleem siis selline
    Minu läpakal Packard Bell Mit Drag-s läks rikki videkaart nvidia ge force go 6600.Sain sõbra käest prooviks pealkirjas mainitud kaardi-kõik töötab normaalselt aint temp üle 100 kraadi ja seda sel juhul kui arvuti avatud ja puhun lauavendiga lisaõhku juurde,kui ei puhu tõuseb temp.veelgi ja arvuti lülitab end välja-kas see kaart ei sobi või on probleem millegis muus? vana kaart oli 128mega aga uus on512 äkki uba selles???

Vs: Nvidia geforce 8600m gs temp üle 100 kraadi

Kontrolli jahutuse kontakt, termopasta ja ventika ringi käimine üle, 100C on ikka vägaliiga palju kui seda vähe pikemalt kasutada tahad.

Comment

pasta uus pandud kruvid korralikult kinni, temp videokiibi pinnal on väga madal,kui väljaspoolt jahutan siis arvuti vent ei käivitu-kas see termoandur asub kuskil kiibi sügavustes ?
      Kas draiveri vahetamine võib asja normi panna?

Comment

Mis on prose temp? Tavaliselt reguleeritakse ventika pöördeid just selle kaudu. Kus kohas sa GPU kivil seda tempi (ja kuidas?) mõõdad, et madalas pinnatemperatuuris kindel oled? Tavaliselt, ilma jahutusega on ~5sekundit ja kivi nii kuum, et näppu väga peal hoida ei taha. Draiverite uuendamisse mul usku pole. Andur on kivis jah, olen näinud kuumakahjustusega paaviani sama seeria videot, millel näitas pidevalt -233C.

Comment

kui väljapoolt peale ei puhu on prosel 55 kraadi.GPU kiipi katsun selle vaskplaadi pealt mis on kivi peal ja mille vahel on termopasta .

Comment

Nagu ma aru sain, siis teemaalgataja pani oma sülearvuti vana 6600 kaardi asemele 8600? Ehk lihtsalt on tegu suuremat jahutust vajava kaardiga?
            Antud seeria sülearvuti kaartidel küll paraku (eriti koormuse all) üle 90 kraadi temperatuur täiesti tavaline nähtus, mis muidugi kooskõlas kehva/defektse kiviga lõpeb peadselt surmaga.
            Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
            Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Comment

Working...
            X