Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

HDD teeb imeliku häält

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

HDD teeb imeliku häält

Probleem selles, et kõvaketas teeb siukest häält, et käib kolks siis nagu võtab hoo maha ja uuesti hoo sisse. Vahest teeb harva aga vahest teeb mitu korda järjest... vahest harva jookseb arvuti ka kokku. Välistatud on see, et kõvaketas rikkis... kord tõi sõber oma vana ketta ja siis aind kolksus ja ei saand üldse midagi teha. Minu ketta pealt läks op süsteem ilusti tööle aga tema ketas jäi juhtme otsa kolksuma, kuigi see ketas töötab tema arvutis korralikult. Milles siis võib asi olla. Kas emaplaat õhtal või toiteplokk läbi. Ehk on keegi samasuguse asjaga kokku puutund.
    msn: pois11@hotmail.com

olnud sama asi, mõtlesin et kõvaketas läbi aga igaxjuhux vaatasin pistiku üle ja ilmnes probleem et klemmid olid liiga lõdvad ja vool siis ei käinud korralikult läbi niong sealt tuligi see kolksumine, kui oleks toitekas õhtal siis arvatavasti arvuti hanguks koguaeg. nii et proovi pistiku klemme pingutada rohkem kokku või vahetada toite juhtme otsikut

Comment

hv's oli juttu sellest minu meelest...kontrolli utiilidega. mingi et l2heb koguaeg "parkimis tsooni" või midagi säärast. ei usu et kohe mobo vai toide läbi on
      http://www.alldatasheet.com/

Comment

krt. see pistiku jutt on vähe kahtlane aga proovin kindasti üle.. käimise ajal liigutada... Aga kas need utiilidid toimivad ka siis kui arvuti pole käimagi jõudnud minna.

Comment

Päästa mis päästa annab ja muretse uus kõvaketas või saada see garantiisse (enne kui hilja pole, tõsiselt!).

PS! Hnnavaatluse foorumile tasub kah pilk peale visata.

Comment

Päästa mis päästa annab ja muretse uus kõvaketas või saada see garantiisse (enne kui hilja pole, tõsiselt!).

PS! Hnnavaatluse foorumile tasub kah pilk peale visata.
            Ma nagu alguses mainisin, et aind minu arvutis kolksuvad need kõvakettad.. mõjal töötavad. Kõvakettal õnneks 25kuud veel garantiid, et las kolksub.

Comment

Vabalt võib olla toiteplokk õhtal... Sõbral oli hdd kolksumise jama, kuu aja pärast oli toide soss; uue toitega ei mingit kolksumist!
              Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Vabalt võib olla toiteplokk õhtal... Sõbral oli hdd kolksumise jama, kuu aja pärast oli toide soss; uue toitega ei mingit kolksumist!
                Ma ise arvan ka, et toitekas läbi, pistikud said üle näpitud ja midagi imelikku ei leidnud... Mulle oli üllatuseks see, et toitekas tuleb nagu kaks komplektset juhet välja milles mõlemal on kaks pistikud. Testrida mõõtsin, et yhel juhtmel oli 4,84V aga teisel juhtmel 5,01v Panin kõvaketta selle suurema pingega juhtme taha... vaatab mis nyyd teeb.

Comment

Endal oli ka korra samasugune jama, probleemiks oli see cpu ventika pistikutega jupp, mis kõvaketta toite vahele käis. Korra nagu jälle ei andnud toidet ja siis ketas parkis pea ära ja kõik hangus. Kui masinat raputada, siis käivitus jälle. Võttis natu aega kuni tabasin selle kehva ühenduse.
                  Kuna toitekas lähevad kõik ketaste toited samasse kohta kokku, siis üldse ei ole välistatud, et seal on ühel juhtmel külmjoode ja kui siis plaat soojeneb ja külmub siis asi teeb igasugust jama.

Comment

Mu 8gb Seagate ka hakkas kolksuma, jõudsime vajalikud dokumendid kiiresti teise arvutisse koppida ja sis lihtsalt lõppes ketas ära. Nüüd uus ketas arvutis sees ja kõik ok..

Comment

Leidsin ka oma probleemile lahenduse.. yks haru pistik andis sitasti ühendust. Juhet liigutades akkasid kõik kõvakad masinas kolksuma. Nyyd on asi korras.

Comment

Working...
                      X