Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Hackintosh intel läpparile. Paluks abi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Hackintosh intel läpparile. Paluks abi

Kuna ubuntu on minu jaoks liiga imelik ning vahepeal ka aeglane ning windows 7 hea kuid vahepeal freezis ning liiga palju võttis ruumi(sammuti ei tahtnud usb driverid korralikult töötada) siis prooviks tahaks panna hackintoshi peale. ios peaks ikkagi lollikindlam ka kasutaja sõbralikum olema. Proovisin iDenebi driveritega(mis minu arust sobisid) siis bootimisel tegi restarti ning ei jõudnudki apple logoni.
    Arvutiks ML M622-UCX
    Intel pentium m 1.7ghz 400mhz 2mb clockituna 2.3ghz 533fsb
    Mälu 2gb
    Kiibistik Intel 910/915
    Graafika Intel gma 900
    Kõvaketas 80gb
    Wifi kaart Intel 2200BG(nende driverid peab eraldi tõmbama)

Kas keegi saab aidata?

Vs: Hackintosh intel läpparile. Paluks abi

kui tahad töökindlat asja, siis kasuta kahte esimesena nimetatut.
    hackxxxx nimetus ise juba ütleb, et tegemist ei ole lollikindla asjaga

see et osa riistvara korralikult ei tööta on riistvara+draiverite probleem või siis riistvara on liiga vana ja sobilikud draiverid puuduvad

Comment

Graafika driverit ei pidanud olema ainult. Muidu prooviks tahaks tööle saada.

Siin ka video sellest kuidas asi töötab peaaegu sama riistvara arvutiga: http://www.youtube.com/watch?v=n4X3DLYAMN8

Comment

Niipalju tean kõrvalt et i2200BG kaardile olev driver ei võimalda kasutada turvatud wifit - st et töötab ainult vabades võrkudes. WEP/WPA unusta. Mac ise kasutab Atherose ja Broadcomi chipsette, mul näiteks on Atherose abg wifi. Olen näinud Ordi EAL51 masinat leopardiga, see võis olla ka i915 emmega, järelikult siis ka sama videoga. Tean et olen sellest mingit videot vaadanud, küllap siis ikka mingi driver sobis. Paraku pole seda arvutit vist enam elavate kirjas, omanik ammu MBPro kasutaja ja kas ta enam mäletab kuidas ta pildi ette sai... Vastust ei garanteeri aga küsida võin.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

leitsin sellised lehe: http://gsbd41316.wordpress.com/
          Üks rääkis samast wifist: There are limited functionality 2200 b/g drivers available. On my CX200X, i was able to get it up and recognized as an airport card. HOWEVER, at the moment it seems it will only autojoin networks, you cannot yet choose which network to join. Also, encryption does not work.

inteli masin: Installed iPC OSX86 10.5.6 Universal on the M275 this week, works VERY well. Replaced the intel wireless with the broadcom, I havenow have wireless, USB, Audio, Trackpad, Keyboard and of course the tablet itself via tabletmagic. Sleep, card reader and PCMCIA still not working. Overall stunning success.

Comment

Nii, tolle ordiga oli miskit sellist et VGA pesasse tuli mingi sild panna - ja siis kombineeris kuidagi kah sellelt idenebilt midagi, kokkuvõttes oli isegi uuendanud 10.5.8 peale välja. Reso oli sama nagu mul Kontronil ja muuta polnud midagi. USB oli vaid 1.1, ehk et väliselt kettalt midagi lugeda/kirjutada jube piin. Ma polegi omal seda USB kiirust katsetanud... Niipalju vaid vaatasin et Apple klaver ja hub selles olid näha System Propertis.
            Konfutsius

Comment

Mis driverid tuleks valida, et saaks kasutada idenebit? Endal plaadil olemas 10.5.4

Mõteks panna 1.5.8?

Comment

Kulla mees seda pead sa ikka ise katsetama, ma oskan viidatud pildil vaid näha et seal on mingi Inteli klots 10,6MB kaalus. Lahka seda.
                Konfutsius

Comment

Panin ka läpakale leopardi peale, Töötab kõik ilusti aga selleks et selleni jõuda oli vaja ikka korralikult jebida. (peaaegu terve kuu) Kui korralikult tööle saad siis on hästi aga tõenäosus on väike, Aga proovi ja anna tulemustest teada.
                  Hackintoshi proovisin aga ei tulnud midagi head sellest. Otsi ja uuri veel natuke ,on vähe paremaid lahendusi kui see.
                  Hammaste Tundlikus tekkis suvel - Hambaarst soovitas vähem tüli norida..

Comment

Working...
                  X