Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Nagu ma aru saan, siis XP plaadilt bootides hangub ära ja ette jääb kiri "checking boot cd rom-non emulation cd booting" ?
Kas siis, kui kõvaketast sees ei ole, boodib XP plaadilt? - Ok jõudsid juba kirjutada :P
Kas hangudes jääb kõvaketta tuli põlema?
1. Proovi teha BIOS'i tehaseseadete taastamine
2. Mälutest (memtest86+) ei teeks jah ka halba.
3. Proovi otse Hireni plaadilt käivitada "XP mini version" vms. (kui seda seal tänapäeval enam on muidugi). Kui käima saad siis plaadil peaks olema ka "HDtune" - sellega vaata ketta SMART info üle (et mingisuguseid relocated või muid probleemseid "sectoreid" ei oleks jne.) ja lase teha ka ketta test (mitte quick test).
HDtune'ga võib vaadata kettad üle ka mõnes teises arvutis muidugi.
Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !
Ega seal rohkem võimalust ei ole, kui kõvaketta eemldad ja seejärel hakkab cd bootima ja setup läheb käima on 2 varianti
1. kõvaketas vigane
2. läpakal kõvaketta kontroller vigane
Soovitus oleks, pane ketas teise arvutisse ja kontrolli ketta korrasolekut. Selleks palju erinevaid utilite olemas. Kõigekindlam on tootjapoolne kõvaketta test ja kindlasti tuleks teha ketta täielik kontroll mite valida kiiret kontrolli.
Läheks teema algusesse tagasi
Win98 ja Win7 hakkavad bootima plaadilt
Teistes läpakates kõvaketas laseb xp installida edukalt ja Hd testid kõik ok
CD -rom töötab teistes läpakates laitmatult samuti mälud
Viga PEAB olema easynote sees kuna kogu muu raud(see mida saab välja võtta) on testitud teistes masinates ja ok
biosega ma midagi ette võtta ei julge-pole lihtsalt kogemusi
kas keegi oskaks soovitada Paidest kedagi kes viitsiks üle vaadata selle biose
olen proovinud ka biosest 1-seks cd rom-i panna, ikka ei saa installida!
Oletame et emme kutu ,aga mis komponent siis ,kas seda on võimalik kuidagi kindlaks teha? ubuntu live cd-ga kõik töötab ilusti
Esmalt kontrolli kontaktid üle. Mul vana arvuti tegi ka igasugu trikke. Hiljem sain aru , et kontaktid jamavad. Ja ostsin hoopis uue arvuti. Kopp oli ees.
All oli XP -home kleeps arvan et peal oli originaal XP .sain selle masina rikkis kujul -Norrast toodud ,aku täisa läbi võrgust käima pannes tuli ette kiri
hard disc boot sector invalide or no active partition
press H to retry HD,any other key for floppy-
kui ma õieti mäletan -see oli ammu ja siis mõtlesingi uue XP peale lasta siis selgus et toite adapter jäi lahjaks mis tal kaasas oli ,panin veits suurema võimsusega ja sain Win-i peale
töötas normaalselt aga vahel sisse lülides jälle boot sector kadunud ja siis suri videokaart,selle sain korda.
mõtlesin et HDD pekkis-panin ta teise läpakasse ja lasin Win-i peale ja töötas korralikult, kõik aeglased testid edukalt läbitud aga Easynote sees olles need anomaaliad iga kettaga mis proovinud olen,kuigi nad teistes masinates täiesti korras-seepärast kahtlustangi emaplaati
Ma ei tea kas biost saaks uuendada sellise vea olemasolul las targemad vastavad,olen selle masinaga nii palju aega raisanud et juba sportlik huvi tekkinud ta korda saada kuid teadmisi jääb ilmselt väheks!
viimati muutis kasutaja pirnissimus; 18 February 2012, 10:33.
Põhjus: täiendus
Kirjutasid, et oled proovinud bootida teiste winnide ja linuxiga, aga oled Sa proovinud neid ka lõpuni installida ja jooksutada? W7-t näiteks. Sellel saab hädaga ka xp draivereid kasutada.
Et kuidas see masin end siis üleval peab.
Kui teiste opsüsteemidega ka jama on, siis saab rauda süüdistada.
Kui mitte, siis on selle xp ja masina sobivusega miski jama.
Nendel brändimasinatel on vahel opsüsteemiga nö. oma suhe. HP on vist kõige kurikuulsam.
Et kõik asjad peavad klappima omavahel: Bios, installikas, ja olen kohanud vihjeid, et vahel lisaks ka nn. recovery part.
Selle Packard-Belliga pole kokkupuuteid olnud.
Muidu Bios ja asjad isegi saadaval veel: ftp://ftp.download.packardbell.com/N...20W7%20series/
Kirjutasid, et oled prooud bootida teiste winnidevin ja linuxiga, aga oled Sa proovinud neid ka lõpuni installida ja jooksutada? W7-t näiteks. Sellel saab hädaga ka xp draivereid kasutada.
Et kuidas see masin end siis üleval peab.
Kui teiste opsüsteemidega ka jama on, siis saab rauda süüdistada.
Kui mitte, siis on selle xp ja masina sobivusega miski jama.
Nendel brändimasinatel on vahel opsüsteemiga nö. oma suhe. HP on vist kõige kurikuulsam.
Et kõik asjad peavad klappima omavahel: Bios, installikas, ja olen kohanud vihjeid, et vahel lisaks ka nn. recovery part.
Selle Packard-Belliga pole kokkupuuteid olnud.
Muidu Bios ja asjad isegi saadaval veel: ftp://ftp.download.packardbell.com/NOTEBOOK/EasyNote W7 series/
Ei saa kumbagit lõpuni installida
Win98 peab kõvaketast liiga suureks ja Win-7 ütleb alguses samuti et non emulation aga siis hakkab faile laadima kuni tuleb etteWin 7 logo kus küsib installi keelt time formaati,siis I acsept siis custom installation siis kuhu soovid wini installida ja siis ongi kõik formaatida ei lase kõvaketta tuli põleb ja masin on hangunud saab aint voolu välja lülitada...
Win7, kõvaketta tuli põleb; väga hea, järelikult asjaga tegeldakse....
Mitte kaua aega tagasi, oli laual üks hiina ASUS ja omanikul oli kah viga, et kohe mitte kuidagi ei saa installida.
Panin installi-asja käima ning hakkas samuti kõvaketast kasutama. Lasin siis asjaga tegelda tal, niipalju kui soovi on
ja ca 15min pärast läks alles install edasi. Ühesõnaga kokkuvõttes on asi/masin korras ja töötab korralikult siiani.
Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment