terv. küsimus siis, et kas mul arvutil on prose 1 või 2 tuumaline. system properties all näitab intel celeron cpu e3400@ 2.6 ghz. samas aga ida 64 näitab:CPU Type DualCore Intel Celeron E3400, 2600 MHz (13 x 200) videokaart on mul 512mb (kaardil ja ostukarbil) aga aida 64 näitab: Video Adapter NVIDIA GeForce 210 (1024 MB)
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Ühe- või kahetuumaline prose
Collapse
X
-
Vs: ühe või kahetuumaline prose
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time measurement of each core's internal frequency, memory frequency. CPU-Z is fully supported on Windows® 11. The CPU-Z‘s detection engine is now available for customized use through the CPUID System Information Development Kit, a professional SDK built for the Microsoft Windows & Android.
Comment
-
Ma küsiks, et mis aparaadiga üldse tegu on? Mõne vanema läpaka puhul ma ei imestaks kui üks proge ei saa täpselt aru palju mida on. Jagatud mäluga läpakatel ennemgi sellist anomaaliat nähtud.
Prose suhtes on kõik korras. Mõlemad näitavad, et on E3400 mis on tegelikult 2 tuumaline.
Comment
-
Esmalt postitatud Garol poolt Vaata postitustMa küsiks, et mis aparaadiga üldse tegu on? Mõne vanema läpaka puhul ma ei imestaks kui üks proge ei saa täpselt aru palju mida on. Jagatud mäluga läpakatel ennemgi sellist anomaaliat nähtud.
Prose suhtes on kõik korras. Mõlemad näitavad, et on E3400 mis on tegelikult 2 tuumaline.
Comment
-
Vs: Ühe- või kahetuumaline prose
Esmalt postitatud margys poolt Vaata postitustma tean ise ka mida dualcore tähendab, huvitas see, et miks arvuti properties ei näita et ta dualcore
Esmalt postitatud linni poolt Vaata postitustWindows näitab näiteks device manageris neljatuumalise i7 prose tuumade arvuks hoopis 8.
Seda tänu Hyper Threadingule, mis tekitab nn. virtuaalsed topelttuumad.
Comment
-
nuu pmst saab ka vaadata task manageris mitu tuuma on. kuid seal sama oht, et võib näidata ka 1tuuma koos virtuaalse tuumaga. sry kuid minu arusaam ongi dualcorest selline et II tuum ongi virtuaal tuum (dual core vs core 2 duo) võin ka puusse panna. ei ole siiamaani aru saanud miks nimetada II tuumalist proset 2th moodi!!!!
samas tekitab küsimust ka ACER korpus. kas tegu nn. "brand" arvutiga.
kuid konkreetne prose on kindlasti 2 tuumane.
number of cores. 2
number of threads 2.päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi
Comment
-
Esmalt postitatud rxs poolt Vaata postitust... ei ole siiamaani aru saanud miks nimetada II tuumalist proset 2th moodi!!!!
Edit: Suvaline näide
Autol on 4 ratast. Ainult üks neist veab, ülejäänud kolm on lihtsalt abiks. (See oleks, siis üks tuum 4 virtuaalse tuumaga).
Autol on 4 ratast, kõik veavad. Palju rohkem jõudu jne.
Või siis näiteks, et panen vBoxiga arvutis teise Windowsi käima. Ei ole kaks arvutit, vaid üks esimene jooksutab ka seda teist.
Comment
-
Esmalt postitatud Garol poolt Vaata postitustEks see oleneb vast sellest kui tark inimene on. Kui reaalseid tuumasid on 1, siis on ikka ühe tuumaline (vahet pole, palju virtuaalseid seal on).
...Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
Comment