Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ATI Graafika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ATI Graafika

ATI Graafikatarkvara ei lähe arvutisse.Olen proovinud installida CD-lt ja netist,sama jama.Lôpuni ei installi.Kord teatab,et graafikakaardi draiver on vale,kuigi on ôige,kord jälle,et selle graafikakaardiga ei saa installi lôpule viia.Olen proovinud nii mitmeid eri variante,et näen juba unes ainult kolme punast tähte:ATI
    starblend

ehk oleks võind ka mainida mis ati kaardiga ja mis driverieid sa üritad peale panna.
    msn: pois11@hotmail.com

Comment

Kaart on ATI-264VT2 (atim64-VT).Draiverid on Win-98SE kettalt.Kaart toimib aga sooviks näiteks ATI kettal olevat softi arvutisse,et muuta värve ja muud.
      starblend

Comment

Kaart on ATI-264VT2 (atim64-VT).Draiverid on Win-98SE kettalt.Kaart toimib aga sooviks näiteks ATI kettal olevat softi arvutisse,et muuta värve ja muud.
        Sisuliselt mul on sama probleem ühe arvutiga. ATI lehelt ei saa tõmmata vanematele kaartidele originaaldraivereid. Leht pakub w95 oma aga win98 poole peal katkeb installimine ära. Mul vaja sel põhjusel, et pilti nati laiemaks venitada...
        Igasuguste videokaardi tuunimisprogedega jõudsin ainult winni ümberinstallini
        Samas w 95 peal see ati soft töötab ilusti
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Tänud!Nüüd on ainult 2 varianti:Kas uuem kaart vôi vanem Windoosa.
          starblend

Comment

Tere.
            Leidsin sellise lehe ATI-264VT2 (atim64 - VT) 98SE ja Win ME jaoks.
            =117777&ids[1]=120928&ids[2]=49193]http://members.driverguide.com/matches.php...28&ids[2]=49193

Link ei tulnud välja, ehk saab kopida.
            http://members.driverguide.com/list/compan...age9/index.html

Kui vaja sisse logida, siis
            user-driver ; password- all

Comment

Suurimad tänud!Toimib ideaalilähedaselt!
              starblend

Comment

Mina leidsin kah retsepti - tuleb installida win95 draiverid jõuga. see ATIproge pakib ennast ju kuhugile kataloogi. Siis tuleb w98 all videokaardil draiverit "uuendada" ja valida have disk ja siis ette sööta w95 draiverid. Asi hakkas tööle ja kokku pole veel jooksnud
                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

ATI ja windooza suhted on üldse suht kahtlased, näiteks rage 128 seeria kaartide konflikt ntga levis edasi 2k le ja olen kohanud xpd mis installiga paneb pange kui antud kaart sees on.

Comment

Working...
                  X