Mul on vanem Pentium ja mingil ajal kadus kõlaritel heli ära. Nüüd nad teevad ainult mingit pininat. Proovisin kõlareid teise arvutiga, siis need töötasid. Peale seda oli arvuti ühe tehniku käes kes ütles et viga on helikaardis ning et pean selle ära vahetama. Peale seda õeldi mulle et mingi juhe on hoopis lahti. Sõber arvas et ma olen mingid driverid ära kustutanud, et ta oli nii kunagi juhtunud ning proovisime neid installida aga see plaat ei hakkanud tööle kuigi oli originaal cd ja lugeja on ka uus. Arvuti ise ütleb, et viga on sellises asjas nagu-Sound Blaster Pro or compatible-is. Nüüd ma tahaks kuulda kellegi targema arvamust ja asjale mingi lahendus leida.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Arvuti ei mängi muusikat
Collapse
X
-
Mis Windows?
Kas CD-Rom teisi plaate sööb?
Kaart on siis mingi Sound Blaster?
Kas ISA-või PCI-siini kaart?
Draiverid saad siit:http://ee.europe.creative.com/support/drivers/
Enne uuri kaardi pealt täpselt järgi,millega tegu.
Minul tekkis igatahes ka mõte,et ehk on sul seal veel miskit nihu.Et CD-rom plaadiga hakkama ei saanud.(Originaalplaat on ikka kriimustustele vastupidavam.)Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
-
Võid ju veel proovida otse dosi alt mingi vana mänguga vms. Kuna dosi all mitte mingi kõrvaline asi ei ole vahel, siis suhtleb mäng otse draivriga ja seetõttu mingi omadega läbi winduuz ei saa asja segadust külvata. Idee siis selline: Tõmba www.bootdisk.com mingi minimaalne buutdisk. Siis tuleb võtta veel mingi vana pisikene mängukene(näitex underdogsi lehelt), mis oskab sound blasterisse heli saata, sellel tuleb enamasti setupist lubada sound blaster, standardsed parameetrid on a220, irq5,dma1. Kui siis ka piniseb, siis on kaart omadega läbi...
Btw, kui cd-romil on ees ka kõrvaklapipistik, siis pista oma kõlarid sinna ja võid ikka kuulata.
Comment
-
Kas pinin tuleb ainult kaardi valjukate väljundist või ka "liiniväljundist"? Siis võib kaardi lõppvõimendi tuksis olla. Kasuta aktiivkõlarieid ja signaali võtad liiniväljundist.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Kaardil on 2 väljundit: võimsam , läbi mingi võimendi kivi valjukatele ja ca 500mV signaaliga nõrgem otc. Seda nimetangi liiniväljundix.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment