Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvutil vale regioon

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvutil vale regioon

Avastasin, et mu Lenovo Win7 64 bit läppar annab välja valet regiooniinformatsiooni. Zune.net avab venekeelse saidi, Linksysi ruuteri seadetesse sisenedes vaatab samuti vastu vene keel. PC sama ruuteri taga avab ingliskeelsed seaded nagu ette nähtud. Regiooni, keele, ajavööndi jne jne settingud on paigas. Pahalasi ka ei tundu olevat. Klaveril on küll aktiveeritud lisakeelena kirillitsa. Kus võiks olla kala?

Vs: Arvutil vale regioon

Kamoon! Ega ma nii lauajalg ka ei ole! Ma ju ütlesin, et settingud paigas ja kala peitub kuskil sügavamal.

Comment

"Browseri" seadetes on ka õige keel valitud? See ju mõjutab mis keees lehte esitatakse, kui lehte on mitmes keeles olemas.

Comment

Viga ilmselt kuskil IE - s. Viskasin vene keel brauserist üldse välja, nüüd logib ruuterisse ilusti ingliskeelsena sisse. Zune aga jätkab jonnakalt vene keele serveerimist. Firefoxis toimib kõik nii, nagu peab. Aga harjumuse jõud hoiab IE-s kinni

Comment

Ma ei tea kas sest mingit tolku on, aga tühjenda brauseri "cache" ära. See vene keelne leht võib mälus olla veel.

Comment

Jep, see aitas.
            Ole tänatud, Kkert, ise poleks brauseri keele näppimise peale tulnudki ilmselt.

Comment

No problemo...

Comment

Working...
              X