Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Valvekaamera

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Valvekaamera

Hei!
    Teab ehk keegi soovitada kaamerat , mille pildi järgi ennast ikka ära ka tunneks  ? Võiks olla digiväljund (databus, mitte USB). Kasulik on ka IR-diapasoonis nägemine ja värvid kuid see pole primaarne. Pole enne selliste tükkidega tegelenud, ehk teadjad jagaksid muljeid/kogemusi.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Endale ostsin Tevalost.Asi küll b/w kuid ennast tunneb alati ära.Lisaks istub tal ka 6 IP dioodi peal,mis tagavad hämaras suht norm.pildi.Väljund tavaline komposiit+audiokanal.Toide 12v.Maksis mingi 500 raha ringis.Mina olen rahul,parem ikka kui mingi USB-sse ühendatav saast.
    Pole olemas asja,mida ei saaks p...e keerata.

Comment

Tnx! See on paraku analoogsignaaliga salasilm, mul olex vaja digit. Sellised on olemas, nt. quasarelectronics.com lehel. Ilmselt peab ikka ühe ära tellima ja proovima.
      Muide, kas keegi on USB-i kaamerat lammutanud - mis pildisensor seal tavaliselt sees on? Ja veel - sattus näppu purux kukkunud SonyEricsson P800. Kaamera on seal OM6800 (Philips). Paraku datasheete ei anta - juba vananenud toode. Äkki on keegi endale andmed enne salvestanud - proovix teist et kas eluvaim sees.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Olen kuulnud,et tegelased on ära kasutanud ka katkise videokaamera läätsed ja pildivalmistamise elektroonika.Tulemused ideaalsed.Kuigi tõsi-ka see väljund on komposiit.Samas on netist saada oksendamiseni palju skeeme,D/A ja A/D konverteritest.Ehk on see versioon rentaablim???
        Variant B ära kasutada mõne vana ISA või PCI siinile istuvat TV kaarti.See ju samuti A/D muundur.Variante on palju.Iseasi kui palju see piilukas ruumi võtab 8)
        Pole olemas asja,mida ei saaks p...e keerata.

Comment

Working...
        X