tekkis selline huvitav küsimus, et kas kellegil sellist jubetist ka olemas on või vähemalt kogemusi. ma siin katsetan erinevaid windozasi eesmärgiga leida kõige jubedam :-/ .. et no legend räägib et too korjati väga kiiresti letilt. aga win me lasti välja. => win 97 veel hullem. ;D
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
win 97
Collapse
X
-
win 96???
Praegu otsisin selle plaadi üles
Kataloogi nimi on Win96_be.ta
omal ajal isegi lasin 486 peale. Selline anomaalia oli, et
ei lase IE ikooni desktopilt ära kustutada (mul siis netti veel polnud), muidu näeb aga nagu w95 välja ;D
ja masin oli pidevalt panges :P
aga kui tahad kõige viletasamat windowsi teada, siis on see win95 esimene väljalase flopidel ja mis tahtis win 3.. alla saada ;D
Edit: natuke kaevamist selles ja sain, et
ProductVersion 4.10.999
edit2: mul masinas on peal 98se selle ver on
Windows 98 [Version 4.10.2222]
edit3: uurin ka 95osr2 versiooni ja sain selleks,
et on ProductVersion 4.00.950
niiet see w96 nati uuem asi on,kui w95
edit4: otin, äkki leian mõne vana kõvaketta, tahaks asja (w96= pullipärast peale uuesti panna ;D, kurat asi hakkas ennastki huvitamaElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
mhmm vb see win96 on siis win95 ja ie 4 kokku poogitud versja.
kui nii siis arusaadav, et panges koguaeg.
ma lasin just win me ühele compaqile(laenatud[ja väidetavalt disainitud win me jaoks]) peale. töötas ilma crashimata 10 minutit!!! ja siis crashis lõplikult... :P
Panin 200 megase vindi oma 1,2sele duronile. Ei lähe käima vaid ütleb windows protection error.
ahjaa, tahab saada alla kas win3.1 või win95-te
aga välimuselt ei erine üldse win95-s
lihtsalt kataloogi nimi on w96
ja selle sees on readme failis kirjas
Nashville Win96 BETA
Edit: ma pakun, et kuskilt lekkinud mingi poolenisti w98 ;DElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
aga rääkides nüid win 97 -st siis mind paneb lausa imestama kuidas microsoftil õnnestus see ilma suurema kärata ära koristada. sest on teada et asi oli juba poodidesse laiali jaotatud..
Vend siis installis ja ja lõpus vaja ju ie setinguid panna, noh võrk oli taga vaatas,kuidagi uimane asi ja mingi maakera käis ekraani all ringi, vend käis vahepeal suitsu tegemas vaatas ikka, et asi peaaegu et panges aga maakera käib ikka ringi. Koukind siis võrgu tagant ära- maakera jäi seisma, pani juhtme tagasi ,maakera hakkas jälle käima ;D
juu siis käis asi billil külas-kuidas kasutamisega on seda ei tea kahjuks..Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
mismoodi saada windoza käima. kaku kõik üleliigne massinast välja, ja palu esimese ettejuhtuva jumala suunas... ;DPole väiksemat mälu :'(
Proovisin ka w95osr2-te kah installimisel jooksis kokku( seal kus draivereid üritab pärast installida) ja ainult safe moodis töötab
...Tegelt oleks pidanud mingi pci video kahh sisse ajama ja(agp kaardi välja kakkuma)..
laupäev proovin uuesti
seeest w31 ja ie3ga sain netis käidudja mitte ühtegi poppuppi
Tegelt veel üks küsimus. Kas on olemas mingi vana pc arvuti (näit 286) emulaatorit. Dosbox mul on , aga see jookseb mu kunagises lemmikmängus "prehistorik 2 " kapitaalselt kokkuElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
isegi tahaks mingit töötavat emulaatorit et mängida Barbariani. olen näinud igasuguseid "aeglusteid" aga need ei tööta
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment