Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mille järgi pean uue prose valima?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mille järgi pean uue prose valima?

Oleks siis selline küsimus et mille järgi see prose valimine käib,tean et seal on hästi palju näitajaid mida pean jälgima.Tegelt suurem probleem on
    see et ma ei oska otsustada kas mingi prose mu arvutile sobib.

CPU-Z-i antud andmed:
    CPU:
    Name:Intel Mobile Core 2 Solo
    Code name:Penryn
    Package:Socket P (478)
    Technology: 45nm
    Specification:Intel(R) Celeron(R) CPU 900@2,20GHz
    Family:6
    Ext.Family:6
    Model:7
    Ext.Model:17
    Stepping:A
    Revison R0
    Instructions:MMX,SSE(1,2,3,3S)EM64T

Emaplaat:
    Tootja:Quanta
    Model:3069 21.0B
    Chipset Intel GL40 Rev.07
    Southbridge:Intel 82801IM(ICH9-M) Rev.03

Järsku keegi viitsib aidata.Või näiteks pakkuda millised sobivad?

E:Arvuti on HP Compaq Presario CQ61 107TU

Vs: Mille järgi pean uue prose valima?

Protsessor valitakse emaplaadi järgi, aga võib ka vastupidi, valida emaplaati prose järgi.
    Need kaks on nagu paarishärjad.
    Määravamaks pean siiski emaplaati, sest mobost oleneb sobivate mälude taktid ja kõik muud toed.
    Aga mis prosel viga?

Comment

Ega prosel polegi midagi viga.Mulle meeldib lihtsalt arvutis mängida ja kuna praegu ei suuda mu arvuti isegi GTA San Andreas-t ka miinumum seadete peal ei vea välja ilma läägamiseta ja ekraani kinni kiilumiseta.Foorumitest olen lugenud et esimeseks asjaks võiks proovida RAM-i suurendamist ja prose uuendamist.Ega kindlalt ei olegi plaanis seda välja vahetada,tahtsin lihtsalt et keegi näitaks missugused mu arvutile sobivad ja siis vaatan et mis nende hinnad on.

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust

Aga milline neist see kõige parem oleks?Kõige võimsamat ma eesti poodide otsingust ei leidnud.Küll aga leidsin et ox.ee-s on müügil 2,1GHz-ine ja 2,0GHz-ine kahe tuumalised.Neist oleks ju 2,1GHz-ine parim?

E:Ja kas DTP max tähendab maksimum soojust mida prose tekitab?Ja kui tähendab siis kust ma saan teada et kui suurt soojus hulka on minu arvuti jahutus suuteline jahutama?
      viimati muutis kasutaja Scott; 24 August 2012, 00:05. Põhjus: kokku

Comment

Tundub, et tegemist siiski suht vana riistvaraga. Ainult prose sinna panna on minuarust mõttetu. Aga kui saad hea hinnaga midagi paremat, siis ajutiselt on ehk ikka parem.
        Estonian SPL & Sound
        @gargru

Comment

Esmalt postitatud Garol poolt Vaata postitust
          Tundub, et tegemist siiski suht vana riistvaraga. Ainult prose sinna panna on minuarust mõttetu. Aga kui saad hea hinnaga midagi paremat, siis ajutiselt on ehk ikka parem.

Kas siis RAM-i suurendamine ja prose vahetus võimsama vastu muudab siis vähe?Muidu selle T3500 saaksin 42€ kätte.Muidu kui ma ükskord ühes serveris mängisin siis soovitati sealt küll esimese asjana prose uuendada?

Comment

Mängud vajavad eraldi mäluga videokaarti. Kui videomälu on vähe, siis võetakse RAM-ist juurde ja kui siis veel väheks jääb, hakkab prose kõvaketta vaba osa kasutama. See aga teeb arvuti aeglaseks.
            Mis videokaardiga tegemist, palju mälu ja palju RAM-i on?

Comment

Esmalt postitatud saformo poolt Vaata postitust
              Mängud vajavad eraldi mäluga videokaarti. Kui videomälu on vähe, siis võetakse RAM-ist juurde ja kui siis veel väheks jääb, hakkab prose kõvaketta vaba osa kasutama. See aga teeb arvuti aeglaseks.
              Mis videokaardiga tegemist, palju mälu ja palju RAM-i on?

Videokaart on kehvake:Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family
              Videomälu kui ma ei eksi siis peaks olema kokku 1300MB
              RAM-i oli 2GB,sain sõbralt 1GB-ise juurde,nüüd siis 3GB

Comment

Osta hoiupõrsas ja pane ülejäänud raha sinna (uue arvuti seemneks). Kõige mõistlikum lahendus antud olukorras. See prose vahetus annab tõesti vähe juurde.
                Kui on tegemata, siis kettakontroll , saasta eemaldamine, windowsi optimeerimine (startup list, driverid jm) annab vahel tuntavalt hoogu juurde.

Comment

Esmalt postitatud x7Mark poolt Vaata postitust
                  Osta hoiupõrsas ja pane ülejäänud raha sinna (uue arvuti seemneks). Kõige mõistlikum lahendus antud olukorras. See prose vahetus annab tõesti vähe juurde.
                  Kui on tegemata, siis kettakontroll , saasta eemaldamine, windowsi optimeerimine (startup list, driverid jm) annab vahel tuntavalt hoogu juurde.
                  No jah,praegu oleks vist jah uue arvuti ost kõige õigem sest enda arvuti hoian alati saastast puhtana ja just tegin Windowsi vahetuse ka,niiet siit ei võidaks ma midagi.

Comment

Esmalt postitatud traxx poolt Vaata postitust
                    Videokaart on kehvake:Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family
                    Videomälu kui ma ei eksi siis peaks olema kokku 1300MB
                    RAM-i oli 2GB,sain sõbralt 1GB-ise juurde,nüüd siis 3GB
                    Kuna eraldi mäluga videokaarti ei ole, siis videomälu 1300MB võetakse RAM-ist, seega muuks otstarbeks jääb kasutada 1700MB mälu.
                    Võiksid proovida soodsamat eraldi mälu ja prosega videokaarti.
                    Click image for larger version

Name:	Mobile-Intel-4-Series-Express-Chipset.jpg
Views:	1
Size:	71,7 KB
ID:	867008

Comment

Aga ainult mõnel üksikul arvutil saab videokaarti vahetada?Minul küll ei saa?

E:A ja see tuli ka meelde et kui ma mängin ja siis lähen vaatan desktopilt task manageri alt CPU Usage-it,siis CPU on kogu aeg 100% peal.
                      viimati muutis kasutaja traxx; 25 August 2012, 12:33.

Comment

Esmalt postitatud traxx poolt Vaata postitust
                        Aga ainult mõnel üksikul arvutil saab videokaarti vahetada?Minul küll ei saa?
                        E:A ja see tuli ka meelde et kui ma mängin ja siis lähen vaatan desktopilt task manageri alt CPU Usage-it,siis CPU on kogu aeg 100% peal.
                        Sellepärast ongi 100% peal, et puudub eraldi PCI videokaart ja kui mälu ka vähevõitu, siis hakkab kirjutama HDD-le.

Comment

Esmalt postitatud saformo poolt Vaata postitust
                          Kuna eraldi mäluga videokaarti ei ole, siis videomälu 1300MB võetakse RAM-ist, seega muuks otstarbeks jääb kasutada 1700MB mälu.
                          Võiksid proovida soodsamat eraldi mälu ja prosega videokaarti.
                          [ATTACH=CONFIG]6511[/ATTACH]
                          Aga kuidas ma saan PCI videokaardi oma läpaka külge kinnitada?

Comment

Paar viidet:

Hinnavaatlus on Eesti suurim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.

Comment

Working...
                            X