Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti kustutab faile. (vist?)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti kustutab faile. (vist?)

Nonii. Järjekordne probleem. Tõmbasin siis omale mängu America's Army ja peale igat restarti lööb mängu käivitades ette errori. Installin siis mängu üle uuesti (kole kaua võtab aega) ja saan jälle mängida, kuni arvuti kinni panen. Kas äkisti mingi kala arvutil, et kustutab mingeid faile või midad?
    veel üks küss: lasin omal hiljuti windowsi üle. kui enne olid mul tevalo foorumi lingid kogu aeg hallid, st. et ma olin neid linke kasutanud ja nad püsisid hallid päris kaua, siis nüüd aga on need suhteliselt ruttu jälle mustad, nagu ma poleks neid linke külastanudki. harjumatu on nii, sest ei ta millist teemat olen juba vaadanud. äkki on need probleemid omavahel seotud? Vabandan tülitamast, aga tahaks ikkagi seda mängu mängida kah.
    EDIT: kirjavead

esimene asi, mis seostus, oli tänane EPL artikkel: "Uus faile kustutav versioon MyDoom-viirusest levib"

tuletan aga jätkuvalt meelde REEGLEID, et tevalo elektroonikafoorumid ei ole sobilik koht küsimustele stiilis "xyz mäng ei lähe käima..."

külastatud linkide "hallina" püsimise kohta vaata oma browseri history lubatud pikkust (kestust). IE-s nt. tools->options->days to keep pages in history
    GSM: 5039624

Comment

nii, hakkan siis uurima ega pole viirust.
      aga mu probleem ei ole otselt seotud et mäng ei lähe tööle. mul on kunagi sama asi olnud ka näiteks Kazaaga. Ja sealt optionite alt on 20 päeva nii et selles ei tohiks viga olla. Otsin siis viirust kah

Comment

kui sa windowsi uuesti peale paned, siis kaob ju history kah ära ja hakkab otsast pihta
        hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

kui sa windowsi uuesti peale paned, siis kaob ju history kah ära ja hakkab otsast pihta
          Sa mõtlesid siis selle kohta, et lingid ei ole enam hallid? no seda küll et kustutab, aga ma külastan jälle foorumi kõiki linke aga need lähevad hoopis rutem tagasi mustaks, nagu polekski külastand. imalik lihtsalt.
          ja seda viirust ka ei leidnud. no pole viirusetõrjet kah nii, et ei pruugi üles kah leida (kasutasin üht netiteenust)

Comment

ftp.f-secure.com'ist saad tasuta dossi viirusetõrje. Tuleb vaid lahti pakkida, samast kohast tõmmata update ja ka see lahti pakkida samasse kohta. Siis skänn ja on kohe selge, milles prob.
            EDIT: Kui on winXP, siis ehk pannakse mingi fail system restore'sse ja järgmise buudiga vahetab arvuti oma originaalse faili tagasi. Lase enne restartimist c:windowsdllcache kataloog tühjaks ja proovi siis.

Comment

Arvutimaailm 02.2004 annab põhjaliku ülevaate "uimase" ja "tatise" masina sammhaaval "ülesklobimisest", lisaks viited progedele.

Käsitletavad teemad on viirusetõrje, spiooni- ja troojatõrje, registri- ja kettapuhastus, tule- ja spioonimüürid, www lehekülgedel seilamise piiramine.

Lisatud linkides on kaks kirjaveakest, aga need saab pisipusimise peale ise õigeks.

Comment

ftp.f-secure.com'ist saad tasuta dossi viirusetõrje. Tuleb vaid lahti pakkida, samast kohast tõmmata update ja ka see lahti pakkida samasse kohta. Siis skänn ja on kohe selge, milles prob.
                EDIT: Kui on winXP, siis ehk pannakse mingi fail system restore'sse ja järgmise buudiga vahetab arvuti oma originaalse faili tagasi. Lase enne restartimist c:windowsdllcache kataloog tühjaks ja proovi siis.
                Tõenäoliselt on viga minus, aga mina siiski aru ei saanud, millise faili ma tõmbama pean. eks ma arenen natuke nuka taga, aga äkki siiski saaks täpsema aadressi. mõistus ple oma teha.
                Aga kas edit käis ka selle mängu probleemi kohta v linkide kohra?

Comment

Hmm?!? Minul olid kaustad nimega dllcache sellistel aadressidel:
                  C:WINDOWSLastGood.TmpSystem32DLLCache
                  C:WINDOWSLastGoodsystem32dllcache
                  Seda, mis see LastGood on, seda ei tea. Aga seal oli üks kaust ka selle virusetõrje oma. Kasutasin siis McAfee.com-i teenust. Ja neid kaustasi ei julgend tühjaks veel lasta, kuna seal oli muudki peale .dll failide. Ja ma veel arvasin, et ma tunnen arvuteid.

Comment

LastGood on Last Good Known Profile või midagi sellist. Igatahes sinna kopeeritakse winduuz xp igakord, kui ta kenasti töötab ja siis kui enam ei tööta (mingi süsteemifail maha lastud vms), siis saab sealt taastada vastava buudimenüü kaudu.
                    Dllcache on üks siuke koht, kuhu winduuz iga kord, kui mingi prog/update/vatever uuendab mingit dll-faili, kopeerib selle vana dll faili. No et kui midagi peaks valesti minema ja vale fail saab asemele, siis saaks nagu asendada selle originaaliga. Kui su süsteem on stabiilne ja siniseid pilte ja muid pahasid asju ei juhtu, siis võid selle dllcache tühjaks lasta, see enamasti hoiab windowsupdate poolt välja vahetatud faile, oma 300M võib sealt ruumi saada.

Comment

Originally posted by pobeeda@Feb 26 2004, 19:48
                      lasin omal hiljuti windowsi üle. kui enne olid mul tevalo foorumi lingid kogu aeg hallid, st. et ma olin neid linke kasutanud ja nad püsisid hallid päris kaua, siis nüüd aga on need suhteliselt ruttu jälle mustad, nagu ma poleks neid linke külastanudki.
                      ma pakun, et see viga võib ka tuleneda sellest, kui sul Internet Options'i Advanced osa all on märgitud, et "Empty Temporary Internet Files folder when browser is closed", sest siis ta kustutab küpsiseid ka maha peale brauseri sulgemist
                      You can always find another bug in your system...

Comment

mängul võib jama olla se kah et ta tahab mingit modi või pach-i võid vaadata fileplanet.com-ist kas on tehtud mõndasi pach-e mängu paranduseks

Comment

aga äkki on mänguga nii et win xp talle liiga uus, nii siis mäng noh mängib ja pärast kui kinni paned tahab näitex mingeid märkmeid teha aga ei leia midagi üles sest win xp teistmoodi kui see op sys mille peal ta mängima oli disainitud....võibolla compability mode aitab ehk? ja mis puutub linkide värvi siis see suht tobe küssa
                          <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Working...
                          X