Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

pc 2 tv

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

pc 2 tv

ma tean et se on olnud siin läbiv teema .... aga ma tahax ikkagi teada seda et ... mul on 3d prophet radeon series 9000 (128mg) kraavfika kaart ja sellelt taga S-video out
    mul sellele yleminet kolemas ja juhe telekasse (rca2rca)ka olemas aga kohe kuidagi ei taha telekal pilt ette tulla ... äkki keegi oskab aidata ?
    MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

Kõigepealt ühenda juhe masina ja teleka vahel ära (vaata, et mõlemad välja oleks lükatud) Kui arvuti käima paned, peaks biosi pilt minema nii telekasse,kui monitori (no mul radeon 700ga läheb vähemalt) Kui ka seda ette ei tule on midagi riistvarast õhtal. Teleka avsisend on terve ??? saad proovida näiteks videomakiga???
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Winduuzi all suht tihti tuleb enne see videoväljund lubada. Selleks on mingi Ati poolt toodetud jublakas, mis su arvutis peaks olemas olema, enamasti kuskil display control paneli all, kas siis seal niisama või advanced nupu taga. Sellega saad sisse lülitada videoväljundi ja konfata kas siis selle mirrorima monitori pilti või siis eraldi monitoriks. Mõnikord on selline jubin ka all kella kõrval system tray's.

Comment

tänud nendegi eest aga ei toimi ikkagi .. kuigi seal winis on kyll yx koht olemas kust saax sisselylitada aga kohe mitte ei kakka nupp sellele peale ...

Comment

tänud nendegi eest aga ei toimi ikkagi .. kuigi seal winis on kyll yx koht olemas kust saax sisselylitada aga kohe mitte ei kakka nupp sellele peale ...
          Kas winnis näitab, et kogu aeg välja lülitatud - see juhtub siis,kui pole kaablit taga (no okei, kaabel taga, kuid läbi ei lase) .
          Kas Sul 50..75 oomist takistit käepärast on . Immiteeri sellega arvutile telekat, ühendades see takk väljalülitatud arvuti tvout auguga ja siis paned arvuti sisse alles ja proovid uuesti. Kui siis laseb telekat valida ,hakkame kaablit uurima (millegipärast kahtlustan viga kaablis)
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

winis on sihuke koht olemas ... takistit pul käepärast vist ei ole aga samas ma ei ole uurinud kaa :$.. aga juhtmeviga ei sa olla sest se on pool nädalat vana ja helisignaale juhtis kyll se hästi aga mul tekkis selline kysimus et kas teleka taha panekust saab arvuti ise aru või tuleb winis midagi ikka installimoodi teha ? kui juhe taga on ja tv on selle input kanali peal siis tal pilti korralikku ees ei ole aga miskit justkui virvendax seal taga ... pilt ise must aga sihukesed hallid sahinad jooxsevad peal ... eriti just arvutit sisselylitades ... .. aga mul tekkis veel yx kysimus et mul seal arvutitaga veel mingid 2 rca otsaga pesa ... spdif-in (punane) ja spdif-out (kollane) .. millex neid vaja ?

Comment

vot täpselt sedasi ta virvendabki, siis tuleb minna displei settingsite juurde ja seal paika panna, et telekale ka pilt jõuaks. loe juhendit ja näpi (niisama) nuppe
              spdif in/out peaks olema optilised sisend/väljund ühendamiseks näiteks võimendiga, millel on vastavad pesad olemas..
              viimases osas võin eksida. :
              hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

spdif on digitaalne heli sisend/väljund, kus siis saab heli kadudeta kopeerida kuskile minidiskile/mingile muule digitaalsele andmekandjale või lugeda sealt.

Comment

mul tuli sihuke kysimus nyyd .... ostsin selle takisti ... yhendasin ta juhtmeotsa ja plaksdi oli win. valik olemas et saax tv pilti näitama panna .... aga võtsin ära ja proovisin siis niisama teleka taha yhendada ja valik oli samaruttu kadunud kaa ... aga mul tuli selline kysimus : kas telekas ei pruugi asi olla ? ... et telekas on liiga väike takistus ? ... ja kas juhtmele niisama takisti vahele pannes saax seda tõsta ? ... kui saab siis kuidas takisti yhendada ? ... rööbiti jadamisi ?

Comment

mul tuli sihuke kysimus nyyd .... ostsin selle takisti ... yhendasin ta juhtmeotsa ja plaksdi oli win. valik olemas et saax tv pilti näitama panna .... aga võtsin ära ja proovisin siis niisama teleka taha yhendada ja valik oli samaruttu kadunud kaa ... aga mul tuli selline kysimus : kas telekas ei pruugi asi olla ? ... et telekas on liiga väike takistus ? ... ja kas juhtmele niisama takisti vahele pannes saax seda tõsta ? ... kui saab siis kuidas takisti yhendada ? ... rööbiti jadamisi ?
                    Kogu see asi viitab sellele, et Sul pole juhtmega midagi korras. Kui ühendad selle takisti juhtme telekapoolsesse otsa, kas siis saad valida ? Kui jah, on juhe korras ja otsi viga teleka juurest Kui ei, siis otsi viga juhtmest.

Comment

jap .. asi oli juhtmes (mul neid kaks ja vahel oli üleminek)... proovisin mõlemalal juhtmel seda takisti asja ja siis selgus et ainult üks juhe toimis ... teisel oli üks otsi vigane ... lõikasin katkisel juhtmel otsad maha jootsin tervega kokku ja nyyd vaatan juba telekast filme  

Comment

Working...
                      X