Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Com port info vahetus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Com port info vahetus

teema järgmine. on üks plokk, mis juhib elektri mootorit täht/kolmnurk lülitust, kontrollib temperatuuri,loeb erinevaid töötunde, ja juhib veel paari klappi. Selle ploki küljes on com porti käiv pistik. niisiis olex vaja sellist meest kes oskab sealt midagi arvutisse ja lugeda ja uurib milline info vahetus seda porti kaudu võimalik on. et kas on võimalik seda seadet ka arvuti teel juhtida kui mingi soft kirjutada, ja et sealt kaudu tuleks siis ka erinev info arvutisse (töötunnid, temperatuur jne). Algul ei tahakas nagu väga palju pappi välja käia asi võiks olla nagu rohkem huudisimust. Kui aga asi lõpeb toimiva softi kirjutamisega siis tasud kokkuleppel. PS tahan asja uurimisel ise kõrval olla ning nõu ja jõuga abix olla.
    Kui oled elektroonika ja arvutite alal pädev ja viitsimust ja aega antud asjaga tegeleda anna endast teada.

on üks plokk
    Ei saa aru, kas see plokk on veel unistustes või reaalne.
    Kui ta on reaalne, siis on tal nimi ka, võiksid selle kirja panna. Siis saab vastata.

Comment

see plokk on olemas aga ma arvan et tegu on üsna spetsiifilise plokiga sellega vaevalt keegi kokku puutunud on. Aga ma arvan et selliseid analooge kasutataxe teiste tööstusseadmete juhtimisex. Antud plokk (piloot) juhib kompressorit.
      Palun vastuseid nendelt kellel on tahtmist ja oskust asjaga tegeleda. Tulen plokiga kohale yhendus skeemid on ka olemas (kindlasti on vaja teda tööle panekuks natuke petta st mõned andurid takistiga asendada ja mõne toiteplokiga toide peale anda)

Comment

ok plokk ise näeb välja selline http://www.veskom.cz/vzduch/ruzne_ovl_komp...p_digipilot.htm

Comment

ja veel yx link
          http://www.tamrotor-kompressorit.fi/sivut/digpilot/

Comment

Et ei ole siis mõnda pealehakkajat venda kellega seda plokki nac uurida ja kaevata???

Comment

No problems, selline töö maksab 3-4k

Comment

Et ei ole siis mõnda pealehakkajat venda kellega seda plokki nac uurida ja kaevata???
                pole mõtet peale oma kirja üle küsida, "kas keegi tõesti ei tea". järelikult ei tea või ei taha vastata.

vtl, moderaator.

ps. mul oleks kevadel vaja kapsamaad kaevata. pappi selle eest ei tahaks nagu välja käia, äkki tulete rohkem nagu uudishimust. kui sügisel kunagi kapsad peaks suureks kasvama, siis võin suppi pakkuda.
                GSM: 5039624

Comment

selge selge vtl
                  Kapsamaaga võrdlus tiba kohatu. Aga ex ma siis otsin edasi.
                  Aga ex ta ole ikka nii et enne töö siis tasu. See alguse uurimise jutt oli sellepärast,et võibolla mõni mees tahax plokki enda kätte siis räägib,et nägi mitu päeva hirmsat vaeva ja tahab sada kilo raha saada. Tegelt tulemus null.
                  Kes see ikka ilma tulemuseta pappi välja käia tahab.

Comment

Madlobster, kui sa tood oma ploki minu firmasse siis on see hoopis teine asi kui et sa viid selle pära-lasnamäe moblaremonti. Sina ütled täpselt, mida vaja, maksad raha ja saad nädala - kahe pärast valmis asja kätte. Eraisiku tasandil on ainult selline diil võimalik, rahvas kipub muidu ära aurama kui maksmiseks läheb.
                    Aga eks kõik on sinu enda otsustada.

Comment

Working...
                    X