Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ei oska ruuterit seadistada

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Ei oska ruuterit seadistada.

Esmalt postitatud spirit poolt Vaata postitust
    need enamasti oskasid suvalisi auke wani otsana kasutada.
    Mul teeb umbes sellist ruutimist wrt54gl+dd-wrt purk. Aga seda WR4000 ei ole mitte mingil moel võimalik modida ega seadistada sellist ülesannet täitma, nagu teema algataja tahab.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Aga kas selline asi on v6imalik , et ma lisan arvutile ühe lisa lan kaardi ja siis sinna otsa pistan selle ruuteri. Noh , et saaks samal ajal kasutada ka läpakat wifis . Et nagu arvuti ise jagaks netti.

Muidu mul on arvutis ka wi-fi kaart dwl-510, aga see on väga vana ja ei toimi wpa. Teiseks tuleb iga kord uus võrk luua ja vajutada internet connection sharing ,ennem kui teise arvutiga nett tekib. Ja vahepeal katkeb ära ja tuleb limited connection ja siis ei aita muud kui vana ära ksututada ja uusad-hoc võrk teha.

Ses mõttes oleks lihtsam investeerida see 15€ ja poest uus wifiruuter osta.

Siis on veel üks küsimus. Nimelt aknast väljas , ilmselt tuleb see kortermajast allpoolt on üks väga hea kiire lahtine võrk. Kas ma saaksin seda ruuterit niimoodi kasutada , et ma panen ta sinna akna peale wifit püüdma ja siis lan kaabliga saaks selle arvutisse? Muidu alguses laua kast oligi akna all , aga ta jääb seal koledasti jalgu.
      viimati muutis kasutaja whiteshark; 05 m 2012, 20:06.

Comment

Aga kas selline asi on v6imalik , et ma lisan arvutile ühe lisa lan kaardi ja siis sinna otsa pistan selle ruuteri. Noh , et saaks samal ajal kasutada ka läpakat wifis . Et nagu arvuti ise jagaks netti.
        Ikka on. Toda ruuterijunni kasutad switchina siis. AP-ks konfimist peaks see karp võimaldama manuali järgi. Aga selleks pead karbi sisse saama ikkagi.
        Siis on veel üks küsimus. Nimelt aknast väljas , ilmselt tuleb see kortermajast allpoolt on üks väga hea kiire lahtine võrk. Kas ma saaksin seda ruuterit niimoodi kasutada , et ma panen ta sinna akna peale wifit püüdma ja siis lan kaabliga saaks selle arvutisse?
        Pm. sama teema, mis wifi jagamisega, karpi pead sisse saama. Kui ei saa, kuluta parem see 15 rutsi.
        Ja veel, kui ei ole tegu avaliku wifi-leviga, siis tuleb omanikult selle kasutamiseks luba küsida.
        Kodeeringu puudumine ei anna õigust seda volilt kasutada.

Comment

No tänud abistajatele. Kui kunagi mahti saan , siis vaatme mu itimehega asja üle ja siis annan teada , miks me sinna sisse ei saanud.

Comment

Working...
          X