Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Külmalt ei tule pilt ette (Hp pavilion dv5)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Külmalt ei tule pilt ette (Hp pavilion dv5)

Arvuti Hp pavilion dv5 ei võta külmalt enam pilti ette. Mingi nurga alt vaadates on näha, et pilt on küll ees, aga taustavalgus (vist) ei tööta. Kui arvuti on soojenenud (20min kuni paar tundi) tuleb pilt järsku ette ja kõik toimib nii kui peab. Vahel on kasu ka restardist või mõne suvalise klahvi vajutamisest.
    Arvuti viin ilmselt remonti, ise lammutama ei hakka, aga kui keegi oskab arvata milles probleem võib olla, siis kirjutage palun.

Vs: külmalt ei tule pilt ette (Hp pavilion dv5)

Taustavalgustuse toru/inverter. Katsetada saaks teise toru/inverteriga emmas-kummas viga on. Mingi teoreetiline võimalus on ka, et emaplaat ehk siis taustavalgustuse juhtimine.

Comment

Vs: külmalt ei tule pilt ette (Hp pavilion dv5)

Mul Fujitsu oli sarnane viga, esimese hooga ostsin uue inverteri maksis siis 900 eeku, kuid kahjuks polnud selles viga.
      Taustvalguse toru ise oli läbi, tellisin ´usast mingist netipoest uue, kuna enamuse kogukulust moodustas postikulu, siis tellisin 2 tk ja hea oli, sest see nii õrn, et ühe lõhkusin juba pakendist välja võtmisel ära.
      Teine aga õnnestus peale suurt pusimist paigale saada, töötab nüüd umbes 2 aastat jälle

EDIT: Aa ja remondis öeldi, et pole võimalik seda vahetada eraldi ainult koos terve LCD monitoriga ja see maksis sama palju , kui mul arvuti tol korral.

Comment

Vs: Külmalt ei tule pilt ette (Hp pavilion dv5)

Mul oli hiljuti täpselt sama teema. Arvutiks oli emachines E725 ja oli tastavalgustuse pirn läbi. Töökojast öeldi, et tuleb uus ekraan panna ja hind 139€. Pluss uus aku ka veel 50€.
        Tellisin Ebays ja uue lambi sain 21€ koos postikuluga. Uus aku oli teine samapalju. Kui käed jalad otsas siis tasub ikka alati ise meisterdada. Pealegi see on omamoodi huvitav ka, muidugi kui vilumust ei ole siis võib asja hoopis pöördumatult riki keerata.
        Youtube on hea koht! Sealt leiad praktiliselt iga arvuti kohta kuidas miski lahti käib. Sama moodi ka on õpetus kuidas vahetada seda lampi ekraani seest.
        msn: pois11@hotmail.com

Comment

Vs: Külmalt ei tule pilt ette (Hp pavilion dv5)

Kunagi läks naise HP läpakal ekraan katki - esinduses küsiti veidi rohkem, kui oleks läinud uue läpaka ostmisele.
          Abi sain Tartus Toomemäel asunast läpakate romulast, kus vahetati paari tuhande krooni eest kogu esikaas ära.

Nädal tagasi sai ühele automaatikakontrolleri displeile ise väikestest eredatest valge valgusega SMD LED-idest taustavalgus valmis meisterdatud.
          MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
          KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Working...
          X