Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Latitude 630 probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Latitude 630 probleem

Patsiendiks on siis Dell Latitude 630 läpakas. Peal on Windows 7 Pro.
    Sümptom - iga natukese aja tagant kaob u. sekundiks audio, seda nii sisseehitatud helikaardi puhul, kui ka Tascam US-144 USB välise audio interfacega. Pole ka vahet, kas kasutada asio või mingeid muid dravereid.
    Olen juba uuendanud videokaardi draivereid, chipseti draivereid jms. Ei mingit effekti.
    Kuna plaan on seda arvutit kasutada audiosalvestuseks, siis on ilmselt frustratsioon arusaadav.
    Ideid?
    Allkiri.

Vs: Latitude 630 probleem

Kuidas aku olukord on? Mul ühel DELL-il tegi aku sellist jama, et hiir ja kogu masin hangus aegajalt iga ~7sekundi tagant mõneks sekundiks.

Comment

Üldiselt aku hoiab voolu hästi, kui selles küsimus seisneb. Aga eks ma proovin ilma akuta.
      Allkiri.

Comment

Kui mõni teine draiver arvutil selleks hetkeks hinge kinni võtab, siis seda näitab ehk http://www.resplendence.com/latencymon?
        On ka muidugi paremaid programme, aga see on selline lihtsam.

Comment

minu dellil tekitas latsentsuse piike sisemine wifi kaart. lülita välja, vaata kas läheb paremaks

Comment

offtopic hetkel, aga minu Latitude630'l tekkis video viga. väljendus, nagu oleks videomälu sassis vms.. pilt poolik ja ülekattega jms. (nVidia)
            suvalisel hetkel tuli pilt tagasi ja töötas jälle paar nädalat.. siis jälle paar nädalat ei töötanud.
            Uurimisel selgus, et see on tüüpiline ja selle tõttu on tootja 3a garantiid pikendatud neljale. sain garantiikorras masinasse uue emaplaadi.
            J.

Comment

Mul oli selline probleem, et klaviatuur oli aeglane, jättis tähti vahele kui kiiremini trükkida. Põhjus oli akus, müstika :O.
              EE orjusest vaba!

Comment

Esmalt postitatud DVDRW poolt Vaata postitust
                Põhjus oli akus, müstika :O.
                Akuga suhtlus, BIOS ja veel hunnik seadmeid käib üle sama I2C siini ning kui midagi loobibi sinna sodi sisse, siis võib igast anomaaliaid juhtuda.

Comment

Working...
                X