Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mure Läpakaga, Dell Inspiron N5110

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mure Läpakaga, Dell Inspiron N5110

Tere. Mul Läptop dell inspiron q15r (n5110) , andmed 6GB RAM, protsessor intel core 5 2,4 GhZ, graafika kaardi alla on kirjutatud, INTEL(R) HD Graphics Family :

Total Available Graphics memory: 1696 MB
    Dedicated Video Memory: 64 MB
    System video memory: 0 MB
    Shared System Memory: 1632

Mure ongi siis selline, arvuti peaks suht võimekas olema, aga ei võimalda näiteks mänge mängid jne, nagu jääks väga nõrgaks või midagi, põhimõtteliselt videokaardiga mingi jama? (graafikakaart) oleks tore kui keegi jagaks seda asja ja aitaks.

AITÄHH!

Vs: Mure Läpakaga, Dell Inspiron N5110, Aidake palun

läpakad on liiga õrnad mängimiseks

Comment

asi polegi ainult mängimises, ma tõin lihtsalt näite, et nõrgemate mängudegagi, video kaart ei toimi nii nagu peab,

Comment

Üldiselt Kiviga nõus. Selline graafikalahendus teab mis silmailu ei suudagi pakkuda. Enne kui läpakalt viga otsid võiksid täpsustada, mille puhul täpselt sa seda nigelat jõudlust tajud, mis on operatsioonisüsteem jmt.

Praegu ennustame rohkem kohvipaksult.

Comment

tegu on siiski windows 7, 64 bit, et ei jaga eriti videokaardist midagi, aga tõesti tundub et see arvuti jääb mu teisele 10 aastasele läpakale alla, millel rammi 1 gb jne, kuigi see dell on uuem ja andmed paremad, võibolla mul süsteemilt midagi puudu, või see arvuti ongi selline ?

Comment

Kuna sa kuradad video viga, siis võrdle videokaarte. Kuidas draiveritega lood on, ilusti ikka olemas?

Comment

driverid on olemas, 5 kuud vana arvuti see, kõik on peal, ja kontrollinud originaal plaadiga

Comment

Re: Vs: Mure Läpakaga, Dell Inspiron N5110, Aidake palun

Intel HD on intregeeritud, selles on asi peamiselt, sellest väga ei tasugi midagi oodata ja vanal läpakal võib olla videokaart eraldiseisev, seega tükkmaad parem. Intel HD ei suudagi erilist mänguvajadust täita. Peamiselt mängimiseks ATI Radeon või nVidia videokaart. Kokkuvõttes Intel HD jääb nõrgaks mängimisel. Sellised läpakad sobivad peamiselt netis istumiseks ja kontoritööks, mängida vaja, siis oleksite pidanud valima vähe parema videokaardiga läpaka.

Comment

Working...
                X