Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

IBM-u vinzu vea tuvastamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nojah! Mis distrot te ikkagi eelistaksite? Ise olen kodumasinal Mandrake't kasutanud aga ehk serverile midagi paremat? Asi aktuaalne kuna karp suutis oma failisüsteemi jälle pange keerata. Põhjalikult! Lambist!
    Senised parameetrid: Fedora, masteriks Fujitsu(seesama tuntud küürakas, lihtsalt katseks vahetasin IBM-i ära) ja data vindiks IBM. Suur Sinine võis oma karvase korporatiivse käe mängu panna kuid kuna ta ikkagi teisel IDE kanalil oli siis ehk ei saaks süüdistada või kuidas?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

... Mis distrot te ikkagi eelistaksite? ...
      Arvutikasutaja 12.2003 numbris Panu Matilainen arvab, et Debian on ülimalt stabiilne OS.

Kasutanud ei ole ja kinnitada ei tea.

Comment

Tänud, eks ma siis hakkan uurima. Sain veel teada et mõnel juhul saab IBM-u vinze parandada (samade sümptomide puhul)-kontaktid jälle!
        Et mitte jääda üldsõnaliseks ja hajutada kahtlusi mu väidete  kohta Fujitsu suhtes , pakun lugeda seda: http://www.hot.ee/felch/Fujitsu.doc Fail üleval paar päeva.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

...Et mitte jääda üldsõnaliseks ja hajutada kahtlusi mu väidete kohta Fujitsu suhtes...
          väited on täiesti reaalsed.
          ma olen ise originaalpakendist välja võtnud inteli emaplaate, mis on kohati valkja soolalaadse kirmega kaetud. näpuotsaga maitstes kibe-mõru-hapu-soolane.
          vaevalt et see seal plaadi kaitseks on, ilmselt on jootmisjärgne pesu puudulikuks jäänud.

ps. ühe teatud tegelase (kes kõikjal näeb voolukõikumisi ja nimetab teisi kolleege millegipärast oponentideks) desinformeeriva kirja ma kustutasin.
          GSM: 5039624

Comment

ps. ühe teatud tegelase (kes kõikjal näeb voolukõikumisi ja nimetab teisi kolleege millegipärast oponentideks) desinformeeriva kirja ma kustutasin.
            Kahju, ma just tahtsin teha ettepaneku koguda kõik need killud kokku üheks naljafoorumiks Ühtlasi natuke õpetlik ka......

Comment

Working...
            X