Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas see toide toidab ära?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas see toide toidab ära?

Tere

Planeerisin osta uut videokaarti, andsin müüjale jah sõnagi ära aga kaardi tootja kodulehte uurides selgus, et mul jääb pisut soovituslikust "toidust" puudu.

videokaart on Gigabyte HD7970 OC (nõuab 550w): http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4102#sp
    toitja on Seasonic Bronze 520w: http://www.seasonic.com/pdf/datashee...2II Bronze.pdf

Mida spetsialistid arvavad? Ei kavatse klokkida, ainult mängin (kui see asjaolu omab tähtsust)

Vs: Kas see toide toidab ära?

seda sa mees tead, et sul ei ole vaja ainult toita graafika kaarti, vaid kah kõik muu mis arvuti kastis ka on- jahutused, kõvad kettad, cd-romid ja muud träni, kuigi seasonic on hea valik, ei toida ta midagi sul

Comment

proovi seda, ei tea kui täpne too kalkulaator on, aga mingi vaate annab http://www.thermaltake.outervision.com/

Comment

Uued kaardid kasutavad tegelikult väga vähe voolu. Firma nimi paneb just kahtlema. Kui oleks tegemist näiteks Thermaltake toitekaga, siis ma ei muretseks. Minu kaardile on tootjapoolses kirjelduses soovitatud 500W toitekat. Mul käib see hetkel 550W ploki peal, aga kui ma vaatan praegu, siis mul on terve kompoti voolukasutus 210-220W. Jõudu nõudvaid asju ei käi praegu, aga mul käib praegu arvuti, monitor ja võimendi. Tümps müriseb ka praegu üsna kõvasti. Ma ei ole üle 300W saanud kokku, isegi mängides (näiteks GTA IV vms). Et üldiselt kui on tehase poolt soovitatud 500W toitekas, siis see ei ole tingimata see mis sul peab olema.

Veel lugemist:

Just curious if anyone has read specs or have any ideas on what a decent PSU requirement would be for a 7970. I'm running a 2500k with a 470 GTX right now on a Silencer 750W. With the power draw of the 7970 being pretty high, would this be enough to run 1, perhaps even OC'ed, without power issues?

Põhiline on, et toitekas annab kvaliteetset ja stabiilset voolu. Vaata, et sul +12v peale piisavalt ampreid annaks ja et sul PCI 6/8pin lisakaablid olemas oleks. Kui ei ole, siis saab molex pealt ise üleminekuga panna (endal on praegu nii).
        Esmalt postitatud Onu Heino poolt Vaata postitust
        proovi seda, ei tea kui täpne too kalkulaator on, aga mingi vaate annab http://www.thermaltake.outervision.com/
        Minul tuli soovitatud toiteka võimsuseks 343W.
        Intel E8200 C2D 2.6Ghz @ 3.2Ghz (vCore 1.125v)
        ATI Radeon HD4870 1GB OC
        2x2GB DDR2 800Mhz CL5
        Creative SB Titanium HD
        2x7200RPM ketast
        8+ USB vidinat
        4 ventikat
        Ees kaardilugeja
        jms
        viimati muutis kasutaja Garol; 31 m 2013, 13:17.
        Estonian SPL & Sound
        @gargru

Comment

Esmalt postitatud Garol poolt Vaata postitust
          Uued kaardid kasutavad tegelikult väga vähe voolu. Firma nimi paneb just kahtlema. Kui oleks tegemist näiteks Thermaltake toitekaga, siis ma ei muretseks. Minu kaardile on tootjapoolses kirjelduses soovitatud 500W toitekat. Mul käib see hetkel 550W ploki peal, aga kui ma vaatan praegu, siis mul on terve kompoti voolukasutus 210-220W. Jõudu nõudvaid asju ei käi praegu, aga mul käib praegu arvuti, monitor ja võimendi. Tümps müriseb ka praegu üsna kõvasti. Ma ei ole üle 300W saanud kokku, isegi mängides (näiteks GTA IV vms). Et üldiselt kui on tehase poolt soovitatud 500W toitekas, siis see ei ole tingimata see mis sul peab olema.

Veel lugemist:

Just curious if anyone has read specs or have any ideas on what a decent PSU requirement would be for a 7970. I'm running a 2500k with a 470 GTX right now on a Silencer 750W. With the power draw of the 7970 being pretty high, would this be enough to run 1, perhaps even OC'ed, without power issues?

Põhiline on, et toitekas annab kvaliteetset ja stabiilset voolu. Vaata, et sul +12v peale piisavalt ampreid annaks ja et sul PCI 6/8pin lisakaablid olemas oleks. Kui ei ole, siis saab molex pealt ise üleminekuga panna (endal on praegu nii).

Minul tuli soovitatud toiteka võimsuseks 343W.

Jaa, liiga vara hüppasin järeldustele

Eks 520 W toide vb toidab tõenöliselt ära ikka, aga kui panna kõik asjad, mis võimalik oma arvuti kasti sees maximumile tööle, koos kõrge reso monitoiga, võib asi nutuseks küll minna... Kui Martyn kavatseb kallima toite osta, siis kindlasti hea mainega firma oma, tööl on nii mõnedgi asjad ära kärssanud odavate hiina plokkidega, firma tahtis vot kokku hoida, ostis odavad toited, kaotas peale toiteploki veel mõned komponendid

Comment

Working...
          X