nii mul kui ka sõbral XP-pro. saan ma tema arvutisse minna ja sealt faile endale tõmmata. sõber muidugi lahkelt nõus, sest ta tahaks minult ka nii mõndagi...
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
teise XP-s kolada?
Collapse
X
-
Kui network connection firewall on maas, siis võib vabalt kirjutada start->run kasti \teise.masina.ip ja kui siis parooli ka õieti paned oled sees. Kasutaja ja parool on muidugi teise masina kontrollpaneelis seatud kasutaja ja parool. Kena oleks enne mingeid katalooge välja share'da, mida siis külastada saaks.
Comment
-
üks võimalus veel XP ja 2000's teise masinas kolada full õigustega oleks start->run \ipaadressC$ <- vastavalt siis ketta täht :P
see töötab muidugi siis kui sealt arvutist pole mingeid paroole ega piiranguid peale pandudAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
hmh. tulemüür on maas, admini parool&kasutajanimi olemas. aga kuhu see kasutajanimi panna tuleks üldse? :ma nagu sellist kohta küll ei näinud. os, millega sisse saada üritan, on 95c. ainult parooli koht on.. ja kui sinna parooli sisse panen, ütleb, et vale parool.. ???
hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi
Comment
Comment