Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Word ja Excel ei avane

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Word ja Excel ei avane

Tere,
    Sülearvuti oli remondis. Nüüd on küll Vista asemel Windows7, kuid ei saa avada mulle saadetud Word ja Excel tabeleid. Mida teha? PDF faile ka ei saanud, kuid laadisn alla Acrobat Readeri ning nüüd on nendega kõik korras.
    "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Vs: Word ja Excel ei avane

Free office suite – the evolution of OpenOffice. Compatible with Microsoft .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx. Updated regularly, community powered.

Comment

Suured tänud, fail avaneski!
      "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Mulle ja ilmselt veel väga paljudele meeldivad tegelased, kellel ainuke veakirjeldus on kahesõnaline : EI TÖÖTA.

Comment

Esmalt postitatud dumb_user poolt Vaata postitust
          Mulle ja ilmselt veel väga paljudele meeldivad tegelased, kellel ainuke veakirjeldus on kahesõnaline : EI TÖÖTA.
          Väga kena Sinust, et endast teada andsid. Mul seisab kodus veel üks arvuti, mis EI TÖÖTA. Kindlasti saad Sa mind aidata. Mis mu arvutil siis viga on?

Comment

Juhe pole seinas?

Comment

Aitab !
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
              X