Taustapilt kaob mingi aeg pärast panemist. Miks ja kuhu?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Arvutil kaob taustapilt
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vs: Taustapilt kaob
PC AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ NVIDIA GeForce 7900 GTX
Google vastused: http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?67,10571472
Eesti Naine on Eesti vanim ja suurim naisteajakiri, mis portreteerib ajastule märgilisi persoone ning kirjutab kõigest, mis on naise elus oluline, aidates samal ajal väärtustada naist ennast ja ka naisi meie ümber. Ajakiri Eesti Naine on teenäitaja julgustades naisi tegutsema, seisma enese heaolu eest, tegelema enesearenguga ning käima ajaga kaasas.
Comment
-
Esmalt postitatud Kkert poolt Vaata postitustPiraat vindows kaotab jah taustapildi ära. Tõenäoliselt selles on asi.
Teemaalgatajal soovitaks protsessid ja windows registry üle vaadata. Google aitab.
Lambist asjad mis ma netist kokku korjasin. Minul vähemalt ei võtnud see tükki küljest.
this happened to me after playing warcraft3... it got fixed when i used the vista nvidia 181.20 whql driver instead of the WDDM 1.1.It only seems to happen when exiting out of a Valve game (CS, L4D) for me, so maybe it is Steam related?I fixed the black desktop problem by enabling CrossfireX on my two ATI graphics cards.the only time i had this happen was when i had desktop picture changing enabled, i'd selected the pictures from a library and some of the files in the selected library were on offline storage and not available at the time the picture changed.I seem to have fixed the problem inadvertently. I had to "lock" the icons in the display under control panel. That seems to have done it.
Comment
-
Esmalt postitatud tazavi poolt Vaata postitustPiraat windowsi teema. Päris palju kohanud. Soovitan legaliseerida oma tarkvara. JA see ON tavaline mitte-legaalse windowsi puhul.
Edit: Selles suhtes, et kui te ütlete seda faktina - siis peaks te teadma ka selle põhjust. Mis seda põhjustab ja mis täpselt juhtub.viimati muutis kasutaja Garol; 29 April 2013, 10:41.
Comment
-
ta ei pane seda servicet kinni (vist, ei ole uurinud, pole vajadust olnud), aga lihtsalt, kui 30 päeva on möödas, või oskamatusest üritad wat-i eemaldada või toimetad kuidagi muudmoodi aktiviseerimise asjadega, siis taustapilt muutub musta värvi. Nii kui windows legaliseeritud (antudjuhul ei oma tähtsust kuidas legaalseks saab), saad ka taustapildi tagasi. Enamasti olen kohanud seda musta pildi jama just mitte-legaalsetel windowsitel, mis on sikutanud mingi uuenduse, mis tunneb ära selle mittelegaalsuse. Tavaliselt need legaliseerimiskräkid eemaldavad alt vasakust nurgast "not genuine" vesimärgi juba eos, seda kasutaja ei näe ja sellepärast ei saada aru, miks arvuti pildi mustaks keerab.
KAsutage legaalset tarkvara, siis ei teki niisuguseid jamasid
Comment
-
Esmalt postitatud tazavi poolt Vaata postitustta ei pane seda servicet kinni (vist, ei ole uurinud, pole vajadust olnud), aga lihtsalt, kui 30 päeva on möödas, või oskamatusest üritad wat-i eemaldada või toimetad kuidagi muudmoodi aktiviseerimise asjadega, siis taustapilt muutub musta värvi. Nii kui windows legaliseeritud (antudjuhul ei oma tähtsust kuidas legaalseks saab), saad ka taustapildi tagasi. Enamasti olen kohanud seda musta pildi jama just mitte-legaalsetel windowsitel, mis on sikutanud mingi uuenduse, mis tunneb ära selle mittelegaalsuse. Tavaliselt need legaliseerimiskräkid eemaldavad alt vasakust nurgast "not genuine" vesimärgi juba eos, seda kasutaja ei näe ja sellepärast ei saada aru, miks arvuti pildi mustaks keerab.
KAsutage legaalset tarkvara, siis ei teki niisuguseid jamasid
Vesimärki saab väga lihtsalt ise ka windows registry kaudu näppida. Seal saab palju asju teha. Windows Update puhul on tõesti üks asi mis tunneb ära kui midagi on modifitseeritud sellisel moel.
Hea meelega ei arendaks seda teemat eriti kuna ei taha sellel teemal lihtsalt rääkida ja kui ma õieti mäletan, siis pole see foorumis lubatud. Ühesõnaga, kui 30 päevase triali puhul ainult taustapilt ära kaob, on asi selge ja mina isiklikult ei oleks morjendatud..
Teema algataja võiks ka nüüd sõna sekka öelda ja mis olukord üldse on.
Comment
-
failid ja asjad pole mitte kunagi olenemata windowsi versioonist kaduma läinud. Kui vaja legaliseerida legaalset asja, siis kõige suurema häda korral võid helistada ka helpdeski, kes aitavad üle telefoni asja käima saada. kui jätad 30 päeva pärast aktiveerimata, muutub asi illegaalseks - loe EULAt. Aga tõepoolest, see kisub juba teemast kõrvale. Teemaalgataja veendugu oma windowsi aktiveerituses ja seejärel vaatame edasi.
Comment
-
Endalgi selline asi olnud. Taustapilti tagasi pannes püsis see ainult järgmise käivituseni. Ekraani allnurgas oli siis stabiilselt aken mingi tekstiga- You Windows copy did not pass...... ja You may be a victim of...... Noh ma väga süvenema ei hakanud, olin siis see victim mõnda aega kuni tuli uus arvuti uue windowsiga.
Comment
-
Esmalt postitatud Garol poolt Vaata postitustSelles suhtes, et kui te ütlete seda faktina - siis peaks te teadma ka selle põhjust. Mis seda põhjustab ja mis täpselt juhtub.
Seda, kuidas ta selle ära tunneb ja kuidas taustapilt ära kaob, seda ei oska õelda, aga nii lihtsalt on et taust muutub mustaks. Ja kui pildi paned uuesti, siis varsti muutub uuesti mustaks.
Kasutasin ise umbes pool aastat testi mõttes, mitte nii legaalset, windows 7 ja hakkas samamoodi tegema. Lõpuks viskas üle ja kuna suht soodne oli, siis tellisin originaali. Ja probleem on kadunud peale seda.
Comment
-
Vs: Arvutil kaob taustapilt
Arvuti käis ühtelugu mööda teenindusi. Paar nädalat enne garantii lõppu lõpetas lepingu c-kõvaketas, vahetati välja.
Umbes kuu hiljem arvutit käivitades enam pilti ette ei võttnud, ventikad käisid täispööretega. Seekord emaplaadi ja
toiteploki vahetus, muidugi enam mitte tasuta. Samas pandi ka peale illegaalne win.( tasuta, andmete säilitamiseks) -
väideti, et "uus" emaplaat ei tunne olemasolevat ära. Kuna, ma arvutit eriti jaga, siis jäin seda win XP pro kasutama.
Kust saaks alla tõmmata eesti keelset win XP (pro?) plaati, litsents olemas?
Comment
Comment