Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

leadtek tv/fm kaardi soft

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

leadtek tv/fm kaardi soft

Küsimus selline siis......kas on olemas sellist programmi millega saaks tööle tv/fm kaardi. Mõtlen siis nii et saaks tööle nii raadio kui teleka. Selliseid tean küll millega saab teleka tööle aga kas on sellist ka millega saab raadio tööle. Kaardiks siis leadtek winfast tv2000 vanem kaart puldiga ja op süsteemiks on win98 se. Ah jah pult oleks ka vaja tööle saada kuidagi. Kui viitsite kribada siis olen väga tänulik. Tänud juba ette ära ;D

mittemidagiütlev teemarida ("küsimus programmi kohta") muudetud sisule vastavaks. vtl, moderaator

Kui su kaardil raua poolne tugi olemas, siis
    http://www.leadtek.com.tw/support/download...p?pronameid=238
    WinFast PVR

Comment

Aga kas on mõne muu firma softi millel oleks vähe rohkem võimalusi. Leadteki enda soft pole suurem asi. Oleks just vaja pilti suurendada (Orig. softiga on pildi ääres pidevalt mustad jooned. Kord üleval siis all ja siis jälle üleval ja all korraga ???. Vahest pole üldse. Ei saa ka kanaleid järjekorda seada. Salvestad ära küll aga kui kaart korraks välja lülitada on kõik jälle segamini). Saaks pilti suurendada siis kaoks mustad jooned ära. Oli vist selline proge Dscaler või midagi sarnast (mul endal ka kuskil plaadil olemas) ja sellega sai sellist pulli teha. Aga jama selline et siis ei saa jälle raadiot tööle ja pulti ka mitte. Orig. softiga oli pilt ka natuke parem. Muidu see tv kaart on väga hea pildiga aga need jooned söövad närve. Viga on arvatavasti arvuti videokaaris. Olen proovinud paljusid tv kaarte ja kõigil on selline jama. Kussjuures olen uurinud ka teiste käest kellel on see tv kaart mis mul ja neil sellist viga pole. Kui keegi oskab nõu anda siis olen väga tänulik

Comment

See kehva pildi kvaliteet on draiveri viga... Kõik bt878 kaardid kasutavad natu muditud conexandi draiverit. Xp-d aga siis ei olnud veel olemas, kui brooktree selle draiveri tegi, ainult nt4 oma oli. Hiljem conexant võttis selle üle ja siis muditi seda nt4 draiverit et ta xp all tööle saada. Saadi ka aga asi on aint üks saast, ei kasuta kaardi bt878 kivil pooligi võimalusi ja veel on ka väga ebastabiilne... Tõmba btwincap.sourceforge.com veebist omale asemele vabavaradraiver, mille progejad kokku keerasid kui neil üle viskas sellest sodist. Samast juhatatakse ka korralikke tv ja raadio progesid.

Comment

IMHO leadteki kaardid ei olnud bt878 kiviga vaid leadteki oma kiviga, softi neile kaartidele raske leida peale leadteki oma... Kui kõva mees olla, siis pidavat siiski muud softi ka tööle saama.
          Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

VideoLAN peaks ka kuidagi mingi valemiga TV-kaardi sisendit sööma, vähemalt nii nad väidavad
            täna on http://www.videolan.org maas, kuid mängija saad siit
            ftp://ftp.videolan.org/pub/videolan/vlc/0.7.1/
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Ok katsetan

Comment

mina küll kahte erinevat leadteki kaarti bt878 kiviga käes hoidnud... vbolla on ka oma kivid liikvel, ei välista seda ka. Igatahes üks tv2000 oli sõbral küll bt878-ga ja sellel läks see btwincapi draiver ideaalselt käima. Netis ka räägitakse, et on bt878. Nende usb otsa käivate jublakate kohta ei oska rääkida, seal vbolla tõesti mingid muud kivid.

Comment

Ok, õigus oli neil, kes ütlesid, et leadteki kaardid bt878 kivaga, ainult expert versioonil muu chip...

Nüüd asjast... Sai ostetud winfast2000XP Deluxe kaart, kõik nagu hea, aga capture ei toiminud ühegi programmiga, ropp frame drop :angry: Masin on Athlon2500+ 512 mega RAMiga. Sai siis proovitud btwincap driverit, tulemus sama... Aga üllatus: originaaldrivereid enam installida ei saa: not supported :unsure: Seda ka peale windoosa reinstalli... Kirjutas btwincap mingi firmware'i üle tvkaardil või?

edit: capture'i jaoks leidsin ühe töötava progre "Virtual VCR", aga see muidu bugiline, ntx ei salvesta tuuneri settinguid.

Comment

btwincapi draiveril oli ju võimalik sellesama setupiga teda uninstallida ka... siis kusutatakse tema draiver maha ja ka ini failid maha, pärast rebooti peaks uuesti draiverit küsima... vähemalt kunagi sai nii, sai neid päris mitu korda kordamööda proovitud aga orig draiver ei tulnud selle btwincapi lähedalegi.

Comment

Seda saigi proovitud, enne kui wini üle installimisega jändama hakkasin. Leadteki setup ütleb: "Not Supported mingi number", kui windoosa viisardi kaudu proovida installida, ei leita cd-lt sobivat driverit, ka mitte driverit winile kätte näidates :angry:

Comment

Omal on ka Winfast TV2000 Expert kaart ning Linuxi all töötab vähemalt CXX8800 vms nimelise mooduliga. Kivi nimi on tal ka midagi taolist.
                        Kasutan samamoodi Winfast PVR nimelist programmi saab ideaalselt ka kanalite nimesid jms paika panna ilma et peale restarti ära kaoks.

Comment

Pole siis kellelgi aimu, mis juhtus btwincapi drivereid kasutades, et enam originaale installida ei saa? Igatahes tundub, nagu oleks kaardi tunnusstring, mille järgi windoos driverid valib, muutunud...
                          Leadteki support ajab väga vigases inglise keeles, et nemad btwincap driveritele supporti ei paku :P no seda ma usun, aga ma vajaks supporti, miks originaaldriverid ei installeeru :P
                          Igatahes btwincapiga töötab normaalselt ja linuxi all töötab normaalselt jne.

lisatud: Asi kisub huvitavaks... Ongi PNP Device ID kaardil muutunud! :angry: Kuidas on see võimalik?
                          Igatahes INF failide järgi peaks SUBSYS olema 66xx107D, aga kaardil on FFxx107D (xx tähistab suvalisi numbreid).
                          INF faili häkkides sain driverid installitud, FM hakkas tööle, kuid TV capture väidab, et et ei leia kaarti...

Comment

Mis progega sa üritad capture'da? Mis koodek? Samuti mis resolutsiooni ja kaadrisagedust kasutad? Vbolla masin ise ei suuda nii palju andmeid töödelda? Mina sain igatahes nii Premiere'ga kui ka MS Movie Maker 2'ga parema kaadrisageduse ilma kaotatud kaadriteta selle btwincap draiveriga.

Comment

Tegelt see capture'i probleem praktiliselt lahendunud:
                              Capture't üritasin siis:
                              1)Winfast PVR-ga (siis kui originaaldriverid veel töötasid) -- sellega droppis isegi 384x288x25 RGB, mingist pakkimiset rääkimata.
                              2)DScaler-ga -- vaadata parim pilt, aga frame drop peaaegu sama hull kui WF PVRga
                              3)Virtual VCR -- parim capture perfomance, sai vist isegi divx koodekiga 768x576x25 kätte Pole rohkem seda progre testinud, sest progre väga bugiline.
                              4)WinVDR -- tore programm, 768x576x25 saan mingitesse losslessidesse ja MJPG-sse ilma dropita Ainus puudus, et puudub kanalite list

No eks ma proovi ka MS Movie Maker 2-te
                              --------------------------------------
                              Kellelgi ikka ideed pole, mis pull selle kaardi PNP ID-ga juhtus? Kui miski selle üle suutis kirjutada, siis peaks ju ise saama sama teha?

Comment

Working...
                              X