Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

error control

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

error control

ma tahax teada mille jaox on error control on sellest mingit abi ka? loodan teie abi peale

Kus nimelt error controlli peale sattusid? Seda on pea kõikjal, TCP/IP protokollis, TV-teletekstis jne...isegi vanas RS-232 sides (paarsusbitt näiteks). Abi on kindlasti - vigaseid sõnumeid ei lasta süsteemi seisu muutma või, kavalamal juhul, saadetis parandatakse. Samas teletekstis kasutatakse nt. Manchesteri koodi kuigi see just kõige parem ei ole - isegi märkad et osad tähed on ekraanil ajuti kummalised.
    Sõnasta küsimus selgemalt, siis saab midagi arvata.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ma olen kuulnud et see teeb interneti natu kiiremax kui see maha lasta võtta(elioniga, staarmannil ei pidanud seda ültse olema).

Comment

Sa pead vist sidet üle (tavalise)modemi? Seal on küll linnukesed "error control", "data compression" jne. Ei mäleta enam hästi kuid erilist vahet ise VIST ei märganud. Ka MNP5 data compressioni puhul(?!) - peaks ju infi kokku pakkima=kiiremini liikuma.
        Kui kontrolliära jätmine midagi teeb siis pigem aeglasemaks - vigased paketid saadab modem ikkagi tagasi. Ja mismoodi sa mingit proget alla laadid kui ei saa enam kindel olla et kõik õigesti vasytu võetud?
        Starmani kaabelmodemis on jah hulka veakontrolliprotokolle sees. Elioni ADSL-ühendusel (kodutöö, jne) üsna ilmselt samuti. Minu teada neid suvaliselt maha väänata ei saa (ja ei tasu ka).
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

tänan

Comment

Kui peaks olema tegemist "nadi" ühendusega läbi telefoniliini, siis on mõtekas paketi suurust vähendada, et vigase paketi uuestisaatmine vähem aega võtaks.

Comment

Working...
            X