Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Varastatud kontod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Varastatud kontod

Tervist asjatundjad. Minu probleem algas nädal tagasi kui ma enam ei saanud oma hotmail.com kontosse sisse. Kus öeldakse siiamaani et keegi teine võib sinu kontot kasutada. Ok. Proovin siis kõike et oma kontot tagasi saada. Aga ei kudagi. Soovitatakse hoopis uus konto teha. Mul aga vaja oma vana kontot kuna seal mul hindamatu varandus ! Ok. Täna juba võeti mult teine konto üle. Selleks serigio elektroonika. Mul igalpool olnud juba paar aastat automaatne sisselogimine ja jamasid pole olnud. Proovin aga uusi paroole küsiga jne. Tulutult. Hämmastas mind niisugune asi - http://www.upload.ee/image/3365267/juri.jpg ma kohe ei teagi. Kunagi kui ma endale hotmail.com konto tegin tegin seda oma abikaasa kaudu oma 7 a tagasi. seda hot.ee kaudu. See konto mille kaudu ma seda tegin on siiani alles. Aga kui ma tahan kinnituskoodi sinna kontole saata siis see on võimatu kuna minu valikutes tuleb hoopis võõras meili aadress. Algus nagu sama vak***.hotmail.com. Kuid peab olema . vak***@hot.ee Ja nii ma ei teagi enam mida teha ? Järjest hakkavad kontod mul kaduma.

Vs: Varastatud kontod

Esmalt postitatud plaaster poolt Vaata postitust
    Tervist asjatundjad. Minu probleem algas nädal tagasi kui ma enam ei saanud oma hotmail.com kontosse sisse. Kus öeldakse siiamaani et keegi teine võib sinu kontot kasutada.
    Kas proovisid ka mõne teise arvutiga?
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Ei ole veel proovinud.

Arvutist leitsin veel niisuguse asja - C:\$Recycle.Bin\S-1-5-21-1696572716-754767918-55992527-1000\$RMZ68OC\extensions\hoverst@facebook.com.xpi » ZIP » content/youtube.js - JS/TrojanClicker.Agent.NDL trojan
      viimati muutis kasutaja plaaster; 06 m 2013, 23:54.

Comment

Jeebus küll. Kuidas te ikka veel ei suuda aru saada, et hoidke oma asju enda arvutis. Mingid suvalised meilikontod võivad heal juhul olla backup'i jaoks. Aga nüüd võta järgmine arvuti, kus ei ole mingit *** ja vaheta oma allesolevate kontode paroolid imekiirelt ära. Ja alles siis kui su enda arvuti on puhas, alles siis võid sellega kuskile sisse logida. Seejärel ürita nende hotmaili adminnidega kaubale saada.
        viimati muutis kasutaja vasaraonu; 07 m 2013, 09:40. Põhjus: ebaviisakad väljendid.

Comment

Mul kunagi oli sarnane probleem, põhjuseks oli puru ühe klaviatuuri nupu all, mis oli paroolis. Trükid parooli sisse ja ei midagi...aga ei pane tähelegi, et üks märk keskelt puudu jääb.

Comment

Kusjuures, mul lõustaraamatuga oli mõned aastad tagasi sama probleem, kui orkutis veel elu kihas. Peale välja logimist "unustas" lõustaraamat, minu parooli ära, seega iga sisse logimise ajal pidi e-maili postkastis uue parooli võtma, mis sinna sai saadetud aga veelgi lollim asi oli, et pärast siis parooli muutmist tuli ette kastike, kuhu pidid, pildilt tähed sisse toksima, mida tunnistati korduvalt valeks ainult konto deaktiveerimisel ei olnud nii. On olud ka nii kus e-maili aadress on ära muudetud siis tundus see juba päris lootusetu olevat. Siis aasta otsa pole üritanud enam, ja hiljem täiesti lampi proovimist sai ilusti sisse, kõik nii õige nagu konto tegemise alguses! Isegi teistes arvutites, oli sama probleem, ei saanud aru, mis see siis olema pidi, hakka veel mõtlema, kas tõesti on selline asi olemas nagu needus või mingi kuri vandenõu "valitsuse kontroll" kõigis arvutites, et valitud inimeste ajusid k****** ja peedistada, no ei saanud sisse, tegid uue konto ikka sama probleem, jälle e-mail ära muudetud. Praegu selliseid probleeme ei ole enam esinenud, ei tea, mis siis selle aastaga tehtud on.
            Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

vaheta mujal arvutis endal paroolid ära ja soovitan otse formatti teha , kui tahad faile üle kanda siis veendu et scannid algul kausta üle , mida sa kavatsed üle kanda.

Comment

Working...
              X