Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
tere kas keegi oskaks midagi öelda selle kohta et kuidas yhendada arvutit toas olevate lampidega ja mootoritega(uks) ning muu elektroonikaga Tervitatud on kõik lingid ja ka muud soovitused, ka kõige pöörasemad
tere kas keegi oskaks midagi öelda selle kohta et kuidas yhendada arvutit toas olevate lampidega ja mootoritega(uks) ning muu elektroonikaga Tervitatud on kõik lingid ja ka muud soovitused, ka kõige pöörasemad
E-Pikendus, R-Pikendus , otsi siit foorumist
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
nonii kasutades otsingmootorit foorumis ei suutnud ma sellist teemat (ega ka midagi muud sellega seotud asja) leida nii et palun kas oleks võimalik natuke täpsustada mis on E-PIKENDUS :/
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
njaa aga kahjux ei olnud nendest linkidest eriti aru kuna ma ei saanud nindest midagi aru:P pajun tõlkige see tekst algajale arusaadavaks ja ma ei saanud ka nendest skeemidest aru mis seal leidusid et mis kuhu lähe jne ja kas ee verk on yldse arvutiga yhendatav või mitte
ma ei tea kas mina olen loll või on mingi muu viga aga jahmina juba selline imelik inimene olen :-[
ega kui midagi kahjux aru ei saa siis pole midagi parata, ega meie kah saa kõike puust ja punasest ette ju teha....kui oled algaja siis arvatavasti jääb ta natukese raskeks jah sulle need projektid :-/
E-pikendus on arvutiga tüüritav 8-kontaktine lülituskarp (minul oligi algselt pikenduse sisse ehitatud-sealt ka nimi). Lülitab 220 voltsi kuid võib ka muud. Tüürimine COM-pordist. Juhtis vastava proge abil kas hiiregklikiga, taimeriga (ette antud ajad) või e-maili teel.
R-pikendus on sama asi sisuliselt kuid iga juhitav lüliti on eraldi ja juhtimine käib üle raadioside.
Viimane värk - R-dimmer on nagu R-pikendus kuid suudab ka nt. 220 voltsi lambi heledust sujuvalt muuta. Muud omadused samad.
Lisamugavus: lambi juhtimine ka teleka puldiga(sujuv) ja lambi sisse/välja lül. lisaks veel käte plaksu peale.
Et selline mänguasi.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment