Kas keegi oskab soovitada usaldusväärset riistvara remonti? Probleem - eeldatavasti LaCie välise HD (2x2TB) korpuses on amortiseerunud ventilaator. Kuhu võiks sellise probleemiga pöörduda?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Välise HDD korpuse paranduse võimalused?
Collapse
X
-
Vs: Välise HDD korpuse paranduse võimalused?
See elementaarne ring paraku juba läbi käidud.
Kuna garantii napilt läbi, ei osanud müüja midagi öelda. Soovitas Ordist küsida, aga seal ka ei osatud midagi väga asjalikku soovitada. Ei osanud midagi öelda ka IM ega Fujitsu. Lihtne vidin, aga ükski mulle teadaolev Eesti elektroonikahiid ei saa hakkama. Sellepärast uuringi siit - kas kellegil on mõni asjalik nõuanne.
Comment
-
Ma ilmselt olen sunnitud tegema postituse mis ei pruugi mahtuda hea tava piiresse, kuid ei saa ka jätta enam tegemata - kas abivajajal on käed kuskil kinni või hõivatud, et ei saa nelja kruvi ja üht pistikut lahti??
Ükski korpuse defekt ei lähe kunagi garantii alla kui see pole toote praak vaid tekkinud kasutamise käigus. Seda ei peagi keegi isegi tasu eest remontima - kuna on ette teada et originaalvälimust ei suudeta taastada.
Ventika vahetus... see on küll küsija õpitud abituse taga kinni kahjuks. Solvuge või mitte - seni on teema nagu mingi naisteka jutukas, mitte enam tehnikafoorum.
Mäkkaiver, võta kruvikas, võta see krdi vent sealt välja ja mine osta suvalisest arvutipoest samasugune asemel ning pane saadu tagasi. Tundub keeruline? Minu arust on peldikus paberiga opereerimine keerulisem sest tuleb teha n.ö. alati käsikaudu . Ometi võin arvata et sellega saadakse hakkama. Isegi suure tähega algavaid lauseid oleks lihtsam kirjutada...
Moded, tundke end vabalt selle postituse kustutamise osas kui tahate, küll küsija mõtteainet sai. Mingi aja möödudes teen seda ise.viimati muutis kasutaja OSX; 09 m 2013, 20:06.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud MacGyver poolt Vaata postitustkes suudaks parandada HD korpuse vea, mis ei ole HD enda viga? puhas mehhaanika.Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
Comment
Comment