Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Explorer 8 ei tunne ID-kaarti ära

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Explorer 8 ei tunne ID-kaarti ära

Firefox OK, aga E8 ei tunne. Milles küsimus? ID-lehelt ei leidnud midagi või ei oska otsida, sama guugeldades. XP Pro 32bit.
    www.automobilia.ee

Vs: Explorer 8 ei tunne ID-kaarti ära

1. Kui varem IE8 tundis ID-kaarti, siis tee brauserile reset: IE8, Tools, Internet Options, Avanced ja alumine nupp Reset..., mis määrab IE8-le algsed seaded.
    2. Otsi WinXP-le uuendusi (WinXP vajab ID-kaardi jaoks SP3 teeninduspaketti)
    3. Installi uusim ID: https://installer.id.ee/?lang=est

Comment

Peale värsket xp installi(3 kuud tagasi ) ja kusjuures siiamani ei tunnista IE minul ID kaarti. Olemas legaalne xp sp3 IEl kõik updated tehtud , winil samuti . ID tarkvara viimane ja ikka mmigi. google crome ja asi nagu filmis,toimib. IE8 tahab sertifikaatide uuendust ?? teha neid ei lase ja kõik. cromiga pole probleeme olnud .
      Hammaste Tundlikus tekkis suvel - Hambaarst soovitas vähem tüli norida..

Comment

Mul on puhkuse ajal kasutada WinXP SP3 ja olen teinud järgmiselt:
        IE8, Tools, Internet Options, Content, Sertificates, ja Personal aknas olen kustutanud kõik üleliigsed (juba vananenud ja segavad) sertifikaadid. Seejärel installin viimase ID-kaardi haldusvahendi ning avan ja vaatan selles oma pilti. Seejärel annan mingile dokumendile allkirja (küsitakse sertide kohta, tuleb nõustuda). Kui allkiri dokumendile antud, siis kõik toimib ka pangas OK.
        Aga tulirebane toimib mul ka ...
        Ah jaa, tuli vanast ajast meelde ja sai selgeks, et Google Chrome rikkus kunagi ammu IE ID-kaardi kasutamise ära, seetõttu Google Chromet enam ei kasuta.

Comment

Working...
        X